REKLAMI GEÇ

Mehmet Teke aday gibi çalışıyor

Mehmet Teke aday gibi çalışıyor

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Mehmet Teke temayül yoklamasından sonra da çalışmalara ara vermedi. İlçedeki mahalle temsilcileri ile buluşan Teke şimdi de muhtarlarla bir araya geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2018 Salı, 12:40

Ak Parti’de Pamukkale Belediye Başkan adaylığı için partinin önemli isimleri yarış halinde. Adaylığın en güçlü isimlerinden biri olan Beltaş Genel Müdürü Mehmet Teke temayül yoklamasının ardından da çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Parti organlarının katıldığı yoklama öncesi temposunu artıran Teke önce partisinin mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. Teşkilatın görüş bildirmesinden sonra da sahada çalışmalarını sürdüren Teke şimdi de mahalle muhtarları ile bir araya geliyor.

Pamukkale’de yaşamanın bir ayrıcalık olacağını savunan Teke, “Hep birlikte yeni hedeflere” sloganıyla hareket ediyor.

Adeta başkan adayı gibi çalışan Teke; Kocadere, Küçükdere, Kale, Akhan, Belenardıç, Gölemezli, Kavakbaşı, Çeşmebaşı, Develi, Güzelköy, Hacıkaplanlar, Kayalık, Pelitlibağ, Atatürk, Cankurtaran, Karataş, Kale, 15 Mayıs, Karahayıt ve Kınıklı mahallelerini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla da görüşerek destek isteyen Mehmet Teke, muhtarlarla öneri ve talepleri üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Mehmet Teke yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken, “İlçemiz için daha fazla neler yapabiliriz bunları konuştuk. Muhtarlarımızın yanı sıra mahalle başkanlarımız ile de bir araya geldik” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’la birlikte Denizli’ye hizmet etmenin gururunu yaşadığını, bu yolda kazandığı tüm tecrübelerini büyük bir hizmet aşkı ile Pamukkale için paylaşmak istediğini anlatan Mehmet Teke; “Pamukkale ilçemize daha fazla hizmet ve güzellikler getirmek için bu yola çıktım. Bu yolda beni yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah yeni hedeflere hep birlikte koşacağız. Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı