REKLAMI GEÇ

Örki, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Örki, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Her gün ayrı bir mahalleye giden Örki’nin son durağı Fatih Mahallesi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2019 Pazar, 11:32

31 Mart Yerel Seçimleri için adaylığının açılamasından hemen sonra hızlı bir tempo içine giren Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Örki’nin ziyaretlerindeki son durağı Fatih Mahallesi ve esnafları oldu. “Ortak Sevdamız Pamukkale” sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan Örki’ye ziyaret sırasında AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Başkan Adayı Avni Örki,”Fatih hiçbir zaman yüzümüzü kara çıkarmadı, her seçimde AK Parti dedi. Hiçbir seçim Fatih’ten yana şüphemiz olmadı. 2014 Yerel Seçimleri’nde Fatih mahallemiz, Pamukkale’de yüzde 51’lik oyla en çok oy aldığımız 7’nci mahalle oldu. Çünkü Fatih hizmetin, yapılanın farkında. Yıllar içerisinde bu güzel mahallemizin çehresi kapalı pazar yerlerinden yeşil alanlarına, oyun parklarından yollarına kadar değişti, gelişti.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı