REKLAMI GEÇ

Şahin Tin: “Söz de, yetki de, karar da millette”

Şahin Tin: “Söz de, yetki de, karar da millette”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, oyunu Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda kullandı. Tin, “Milletimiz bugün verdikleri oylarla önümüzdeki 5 yıllık süreçte kendisine hizmet edecek yerel yöneticileri belirliyor. Şimdi artık söz de, yetki de, karar da milletimizin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2019 Pazar, 13:14

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, oyunu kullanmak için saat 12.00’da Pamukkale’nin Kervansaray Mahallesi’ndeki Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’na geldi.

1193 No’lu sandıkta oyunu kullanan Şahin Tin, mahalli idareler seçimlerinin Denizli, ilçeleri ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Tin, “Seçimler millet iradesinin tecellisidir. Çok şükür huzur ve güven içinde seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir bayram havasında yapılan bu seçimin, ruhuna yakışır bir vakar üzere neticelenmesi en büyük temennimizdir. Halkımız bugün yapılan mahalli idareler seçimlerinde iradesini sandığa yansıtarak önemli bir kararın daha altına imzasını atıyor. Bugün gelecek 5 yılda hizmet edecek yerel yöneticileri belirliyoruz. Şimdi artık söz de, yetki de, karar da milletimizin. Bu vesileyle mahalli idareler seçimlerinin güzel ve hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum. Seçimlerimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı