REKLAMI GEÇ

Bekilli Adayı Türkan Keyik, başkan gibi karşılanıyor

Bekilli Adayı Türkan Keyik, başkan gibi karşılanıyor

Millet İttifakı’nın Bekilli Belediye Başkan Adayı CHP’li Türkan Keyik, Deştemir ve Kutlubey Mahallelerinde başkan gibi karşılandı. Burada vatandaşlara seslenen ve kadının yerel yönetimlerde çok daha önemli hizmetlere imza atabileceğini belirten Türkan Keyik, “Kadın yaratıcıdır, birleştiricidir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2019 Pazartesi, 14:04

Millet İttifakı’nın Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik, yerel seçimlere yönelik çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Deştemir ve Kutlubey Mahallelerini ziyaret eden Türkan Keyik’e CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve il yöneticileri de destek verdi.

VATANDAŞLARLA BULUŞTU, PROJELERİNİ ANLATTI
Her iki mahallede de başkan gibi karşılanan Türkan Keyik, buluşmalarında projelerini anlattı, destek istedi.

“Bekilli’nin çamurunu da, tozunu da çok iyi bilen bir insanım” diyen Bekilli Adayı, yerel yönetimlerde kadının gücünü anlattı.

Yerel yönetimlerde kadının mutlaka olması gerektiğini anlatan Türkan Keyik, “Yetki verildiğinde kadının yapamayacağı hiçbir şey yok. En önemlisi kadın detaycıdır, küçük detaylarla büyük farklar yaratabilir. Kadın yaratıcıdır, birleştiricidir, kucaklayıcıdır. Bekilli halkı 31 Mart’ta bize yetki verdiğinde, çok güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız” dedi.

KATILIMCI, ŞEFFAF, HESAP VEREBİLİR BELEDİYE
Öncelikli hedeflerinin katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir belediye ortaya çıkarmak olduğunu belirten Bekilli Adayı Keyik, “Kuracağımız mahalle meclisleriyle halk doğrudan yönetimin içinde yer alacak. Mahalle meclislerinde halk bir araya gelecek, önerilerini ortaya koyacaklar ve burada ortak akılla alınan kararlar hayata geçirilecek” dedi.

BEKİLLİSPOR’A DESTEK
Bekilli Adayı Türkan Keyik, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve il yöneticileriyle birlikte Bekillispor’a destek ziyaretinde de bulundu. Futbolcular ve teknik ekip ile bir araya gelen Keyik ile beraberindekiler, Bekillispor’un maçını da izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı