REKLAMI GEÇ

Keyik: “Bekilli’yi ayağa kaldırmak boynumuzun borcu”

Keyik: “Bekilli’yi ayağa kaldırmak boynumuzun borcu”

Millet İttifakı’nın Bekilli Belediye Başkan Adayı CHP’li Türkan Keyik, iddialı açıklamalar yaptı. “Çalışmalıyız, üretmeliyiz, kazanmalıyız” diyen Türkan Keyik, “Bekilli’yi ayağa kaldırmak boynumuzun borcu” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2019 Salı, 16:01

Adaylığı açıklandığı günden itibaren alanlarda olan, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak Bekilli halkına projelerini anlatan Millet İttifakı Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik, tüm sorunların üstesinden üreterek geleceklerini söyledi.

“Çalışmalıyız, üretmeliyiz ve kazanmalıyız” diyen Türkan Keyik, tüm bunları yapmak için yola çıktıklarını ve bu yolu Bekilli halkı ile birlikte yürüyeceklerini söyledi.

Bekilli halkının çalışkan ve yeniliklere açık olduğunu belirten Türkan Keyik, “Bekilli’nin her alanda kalkınması için gerekti tüm projelerimizi hazırladı. Önceliğimiz üreten Bekilli’yi ortaya çıkarmak. Tarlalarımızı verimli şekilde kullanabileceğimiz, rekoltesi yüksek, fiyatıyla yüz güldürecek ürünlere yönelmemiz gerekiyor. Babadan, dededen kalma metotlarımızı elbette terk etmeyeceğiz. Onlar bize kalan önemli miraslar. Ancak, yeniliklere de açık olacağız” dedi.

Bekilli’nin potansiyeli itibariyle hayvancılığın da desteklenmesi durumunda ilçe ekonomisine ciddi katkılar sağlayabileceğini dile getiren Türkan Keyik, “Büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, kanatlı hayvan üretimi ve arıcılık önceliklerimiz olacak. Hayvancılıkla ilgili talep eden tüm halkımıza gerekli her türlü desteği sağlayacağız. Belediye bütçemizin yetersiz kaldığı yerlerde Dünya Bankası da dahil tüm şartları zorlayacak, hibe krediler ile Bekilli halkına refahı getireceğiz” dedi.

Üreten Bekilli’yi geri getirmek için tüm imkanları seferber edeceklerini belirten Keyik, “Bekilli’yi ayağa kaldırmak boynumuzun borcu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı