REKLAMI GEÇ

İnceler’den Başkan Birsen Çelik’e destek

İnceler’den Başkan Birsen Çelik’e destek

Bozkurt Belediye Başkanı, Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Birsen Çelik, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. İnceler Mahallesi’ni ziyaret eden Çelik, vatandaşların sevgi gösterisi ve desteğiyle karşılaştı. İncelerliler, Başkan Çelik’in yaptığı hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek, “Biz sizden memnunuz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2019 Perşembe, 18:59

Millet İttifakı Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiriyor. Her gün farklı bir mahalleye ziyaretler gerçekleştiren Başkan Çelik, vatandaşlarla sohbet ediyor, dertlerini dinliyor, taleplerini alıyor ve yeni döneme ilişkin projelerini anlatıyor.

İNCELER’DE YOĞUN İLGİ
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, son olarak gittiği İnceler Mahallesi’nde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. İnceler halkı Başkan Çelik’i bağrına bastı, memnuniyetlerini ifade etti.

Burada vatandaşlarla tek tek selamlaşan, sohbet eden Çelik, yeni döneme ilişkin insan hayatına doğrudan etki eden projeleriyle hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirterek destek istedi.

“BİZ SİZDEN MEMNUNUZ”
İnceler halkı da görev süresi boyunca Başkan Çelik’in başarılı bir çalışma dönemi geçirdiğini belirterek, “İmkansızlıklar içinde, genel bütçeden doğru dürüst yap almadan, gece gündüz çalıştı, hizmet etti. Gerçekleştirdiği projeleri, hizmet için kaynak yaratma adına gerçekleştirdiği faaliyetleri beğeniyle takip ettik. Biz Başkan Çelik’ten memnunuz” diyerek desteklerini ortaya koydu.

Samimi karşılama ve sohbetlerden son derece memnun kalan Başkan Birsen Çelik, “Bozkurt her şeyin en iyisine layık. Gece gündüz demeden, üretimden yana çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bozkurt’un huzurunu korumak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı