REKLAMI GEÇ

Buldan Adayı Mustafa Şevik, demir dövdü, sorun dinledi, destek istedi

Buldan Adayı Mustafa Şevik, demir dövdü, sorun dinledi, destek istedi

Cumhur İttifakı’nın MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Girdiği bir işyerinde demir döven Şevik, esnafla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2019 Perşembe, 13:53

31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, Buldan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki sanayi sitelerini ziyaret etti. Şevik’e AK Parti ve MHP İlçe yöneticileri ile belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Esnaf tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Şevik’in sanayi sitesi ziyaretinde renkli görüntüler yaşandı. Girdiği bir işyerinde demir döven Şevik, bir tekstil atölyesinde ise havlu katlayarak çalışan kadın işçilere yardım etti.

ÜCRETSİZ SERVİS TALEBİ
Tekstil atölyesinde çalışan kadın işçilerin ulaşım sorunu yaşadığının belirtilmesi üzerine Şevik, “Biz geçtiğimiz dönem bu sorunu çözmüştük. Ama yine çözeriz. Yeter ki, istihdam artsın” dedi.

Şevik, kadın işçilerle bir süre sohbet ederek desteklerini istedi.

“DESTEK BİZDEN HİZMET SİZDEN”
Sanayi sitesinde oto tamircisinden, boyacısına, tekstil atölyesinden lokantasına kadar tüm işyerine girerek yüzlerce seçmenle kucaklaşan Şevik, destek istediği esnaftan da “Destek bizden hizmet sizden” yanıtını aldı.

Şevik, esnafın yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Buldan, son 5 yıl içerisinde hak ettiği hizmeti alamadı. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek, sanayisi, tekstili, turizmi, tarımı, termal tesisleri ile geleceğin Buldan’ını inşa etmek için yeniden yola çıktık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı