REKLAMI GEÇ

Buldan Adayı Şevik’ten tarıma destek

Buldan Adayı Şevik’ten tarıma destek

Cumhur İttifakı MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik’ten köylüleri rahatlacak proje. Şevik, “Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara ücretsiz zirai danışmanlık ile veterinerlik hizmeti vereceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2019 Çarşamba, 10:53

Cumhur İttifakı MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve ev ziyaretlerini sürdürüyor. Şevik, Yenicekent Mahallesi’nde hayvancılık ve tarımla uğraşan aileleri ziyaret etti.

Ailelerin sorunlarını dinleyen Şevik, turfanda çekirdeksiz üzüm üreticilerinin ürünlerini iyi değerlendiremediklerini belirterek, “Yenicekent’te hal yapacağız. Üzüm üreticilerimiz ürünlerini burada pazarlayacak. Ayrıca soğuk hava depoları kuracağız. Yenicekentli üreticilerimiz, bin bir emekle yetiştirdikleri ürünlerini ucuza satmak zorunda kalmayacak” dedi.

ÜCRETSİZ VETERİNER DESTEĞİ
Başkan Adayı Şevik’in ücretsiz zirai danışmanlık ve veterinerlik hizmeti projesi ise köylülerden tam aldı. İhtiyaç duyan tüm çiftçilere zirai danışmanlık hizmeti verileceğini belirten Şevik, “Çiftçilerimizin tarlalardaki ürünlerini hastalıklardan korumak, kalitesini ve rekoltesini artırmak için, çiftçilerimize zirai danışmanlık hizmeti vereceğiz. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza ise veterinerlik hizmeti belediyemiz veterineri tarafından verilecek” diye konuştu.

“VAAT ETMİYORUM!”
Yenicekent’te kahvehanede vatandaşların sorunlarını dinleyen Şevik, “Yenicekent’in sorunlarını biliyorum. Yol sorununuzu, toz sorununuzu, emek emek ürettiğiniz ürünlerinizi pazarlayamadığınızı biliyorum. Bu sorunların çözümü için projelerimiz hazır. Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile bir bir gerçekleştireceğiz. Ben size vaat etmiyorum, yapacağım hizmetleri açıklıyorum. Yol, su, park belediyelerin yapması gereken hizmetler. Buldan’ın tarımını, hayvancılığını, turizmini, geliştirmek, daha fazla istihdam sağlamak, ekonomisini geliştirmek için hazırladığımız projelerimizi paylaşıyoruz. Siz talep edeceksiniz biz yapacağız. Buldan’ı birlikte kalkındıracağız” dedi.

Şevik, ayrıca gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için yalnızca Yenicekent’e değil tüm mahallelere spor ve sosyal tesisler, kültür merkezleri de yapılacağını söyledi.

“KÜÇÜK ESNAFIN YANINDAYIZ”
Yenicekent’e esnaflarla da buluşan Şevik, küçük esnaf ve sanayicileri, girişimcileri destekleyen projelerinin de hazır olduğunu belirtti. Bu projelerin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın da gündeminde olduğunu söyleyen Şevik, esnaf ve zanaatkarların desteklenmesi ile yeni istihdamların yaratılacağının altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı