REKLAMI GEÇ

Buldan Belediye Balkan Adayı Şevik’ten iddialı projeler

Buldan Belediye Balkan Adayı Şevik’ten iddialı projeler

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Adayı Mustafa Şevik, Buldan ve mahalleri için hazırlardığı 2019-2024 değişim projelerini açıkladı. “Biz bu işi biliyoruz. Tecrübe geri dönüyor” diyen Şevik, Kültür Sanat Merkezinden Olimpik Yüzme havuzuna, meydan ve park projelerine kadar Buldan için tüm projelerin hazır olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2019 Cuma, 10:16

Seçime iki gün kala Buldan ve mahallelerinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan Cumhur İttifakı MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, Buldan için hazırladığı 2019-2024 değişim projelerini de vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Buldan’ın turizmini, tarımını, ekonomisini kalkındıracak projelerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirmeye hazır olduklarını belirten Şevik, ilçe ve mahallelere yapılacak spor salonları ile gençlerin spora yönlendirileceğini söyledi.

“ Yarı olimpik yüzme havuzunu yapacağız”
Şevik, Buldan ve mahallelerinde modern kapalı spor salonları yapılarak gençlerin her branştan spora yönlendirileceğini belirterek, “Şehir stadyumumuz yeni projelerle güzelleştireceğiz. Halkımızın ihtiyaçlarına modern bir yüzme havuzu ile cevap vereceğiz. Ayrıca çağın teknolojisine uygun, ilçemize yakışır yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu projemiz hazır. 31 Mart seçimlerinde göreve geldiğimizde hayata geçirilecek. Mahallelerimizde de kapalı spor solanları ile stadyum projelerimizi gerçeklekleştireceğiz” dedi.

Buldan saat kulesine ve meydanına kavuşacak
Bir şehri yeni bir çağa taşımanın en önemli aracının, o şehrin kültür ve mimarisini göze hitap eden bir güzelliğine kavuşturmak olduğunu da vurgulayan Şevik, “Buldan çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için tercih edilen bir ilçe olacak. Biz Buldan’ı gelecek nesiller için yeniden inşa edeceğiz. Evrensel şehircilik anlayışının örneklerini Buldan’a taşımak amacındayız. Tasarladığımız saat kulesini şehrimizin er dikkat çekici, insanlarımızın en yoğun geçiş noktası olan meydanlarımızdan birine yerleştireceğiz” diye konuştu.

Buldan için meydan projesinin de hazır olduğunu açıklayan Şevik, Buldan’ın tarihten miras mimari zenginliğini koruyarak düzenleyecekleri sokak ve meydan projelerini Belsam Meydanı’nı da katacaklarını belirtti. Meydanda bulunan geleneksel yapıları koruyarak restorasyonun yapılarak turistik, kültürel ve geleneksel bir meydanı Buldan’a kazandıracaklarını söyleyen Şevik, “Hazırlanan ve devam eden projelerimiz çerçevesinde önümüzdeki dönemde meydanımıza kavuşacağız. Meydanda dinleme bankları ve havuz düzenlemesi de yer alacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı