REKLAMI GEÇ

Şevik MHP’ye geri döndü, “hazırım” dedi

Şevik MHP’ye geri döndü, “hazırım” dedi

Buldan siyasetinin önemli isimlerinden olan ve 1.5 dönem belediye başkanlığı yapan Mustafa Fahri Şevik, siyasete başladığı partisi MHP’ye geri döndü. Buldan’da başarılı başkanlık dönemi geçiren Şevik, adaylık için mesaj verdi, “Görev verilirse kaçmam” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2018 Perşembe, 12:27

Yurt dışından döndükten sonra 2004 yılında Buldan’da MHP’den meclis üyesi seçilerek siyasete hızlı bir giriş yapan Mustafa Fahri Şevik’in adı MHP’li Başkan Temel Başbuğ’un milletvekili adayı olmak için başkanlıktan istifa etmesiyle ön plana çıktı.

O dönem bağımsız meclis üyesi olan ve çetin bir sürecin ardından AK Parti’li üyelerin desteği ve şansının da yardımıyla belediye başkanı olan Mustafa Fahri Şevik, 2 yıllık görevinin ardından 2009’da yapılan yerel seçimlere AK Parti’nin adayı olarak katıldı, aldığı yüzde 47’lik oyla da kurayla geldiği başkanlık koltuğuna bu kez önemli bir oyla seçilerek yeniden oturdu.

İLK PARTİSİNE GERİ DÖNDÜ
Denizli’nin bir dönem en çok konuşulan isimlerinden biri olan Buldan’ın eski Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, yeniden siyaset sahnesine döndü. Uzun dönem AK Parti’de siyaset yapan Mustafa Fahri Şevik, partiden istifa ettikten sonra ilk partisi olan MHP’ye geri döndü.

ADAYLIK İÇİN ADI GEÇİYOR
Buldan’da başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza atan Şevik’in adı ilk partisine dönmesinin ardından yeniden adaylar arasında konuşulmaya başlandı. MHP’nin geçmişte başarılı sonuçlar aldığı ilçede, oluşumunu tamamlayan İYİ Parti’nin de önemli gücü bulunuyor.

Siyasi kulislerde Şevik’in MHP’nin belediye başkan adayı olabileceği, görüşmeleri devam eden Cumhur ittifakının da kesinleşmesi durumunda, AK Partililerden de destek alabileceği konuşuluyor.

“GÖREV VERİLİRSE KAÇMAM”
İlk partisine dönen ve siyasi kulislerde adaylık için adı geçen Mustafa Fahri Şevik, Denizlihaber.com’a değerlendirmeler yaptı.

Avrupa’dan döndüğünde siyasi hayatının MHP ile başladığını belirten Şevik, “Meclis üyeliği, başkan vekilliği ve belediye başkanlığı yaptım. Buldan’da tanınan ve başarıları belli olan bir isimim. Siyasi kültürümü ve tecrübelerimi edindiğim ilk partime geri döndüm ve burada devam etmek istiyorum” dedi.

Belediye başkanlığı adaylığı konusunda kendisine bir görev verilmesi durumunda bundan kaçmayacağını belirten Şevik, “Tüm tecrübemle, tüm siyasi birikimim ve enerjimle çalışmaya hazırım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı