REKLAMI GEÇ

Cumhur İttifakı adayı Şevik, Seçim Bürosu’nu açtı

Cumhur İttifakı adayı Şevik, Seçim Bürosu’nu açtı

Cumhur İttifakı’nın Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Fahri Şevik, Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. MHP il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı açılışa, AK Parti Buldan İlçe teşkilatı da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2019 Cuma, 18:10

Cumhur İttifakı, Buldan’da ilk Seçim Koordinasyon Merkezini açtı. MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Fahri Şevik’in SKM açılış törenine, MHP MYK üyesi Gülay Özcan, İl Başkanı Cafer Birtürk, ilçe başkanı Yeşim Çankır, Merkezefendi ve Pamukkale ilçe başkanlarının yanısıra Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk ile çok sayıda partili katıldı.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Açılış töreninde, “31 Mart yerel seçimler arifesinde birliğin ve huzurun habercisi seçim büromuzu açmış bulunuyoruz” diyerek konuşmaya başlayan Mustafa Fahri Şevik, “Çok güzel bir başlangıç. Neticede, 15 Temmuz miladı içinde kurulan birliktelik bugün yine Buldan’da tecellisini göstermiştir. Birlik ve beraberliğin iki camia adına Denizli adına hayırlı olmasını diliyorum. Denizli’de bizim 2 değil 20 belediye başkan adayımız var. Büyükşehirde de Osman Zolan’a başarılar diliyorum” dedi.

Ak Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk ise konuşmasında “15 Temmuz’da gerçekleşen darbe olayı ile milletimiz dedi ki: bir yol çizin. Bu yolun adı Cumhur İttifakı oldu. Buldan’da 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Teşkilatı olarak Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa Fahri Şevik’in yanındayız. Onlar da bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın arkasında dik bir şekilde durmaktadırlar” diye konuştu.

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Gülay Özcan ise konuşmasında, genel seçimlerde kurulan Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde güçlenerek devam edeceğini vurguladı. MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Fahri Şevik’in seçim bürosu açılışında şehitler adına lokma döktürüldü, dualar okundu.

Açılışın ardından Buldan Pazarı’nı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Mustafa Fahri Şevik’e, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, MYK üyesi Gülay Özcan ile AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk ile birlikte çok sayıda partili eşlik etti. Pazarcı esnafı ile sohbet eden Şevik, Buldanlıların desteği ile hizmetlerin yarım kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı