REKLAMI GEÇ

Şevik’ten Yenicekentlilere kapalı pazaryeri sözü

Şevik’ten Yenicekentlilere kapalı pazaryeri sözü

Yenicekent pazaryerini ziyaret eden Cumhur İttifakı’nın MHP’li Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, esnafın sorunlarını dinledi. Şevik, kapalı pazaryeri talebinde bulunan esnafa “Projelerimiz arasında ilk sırada. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde yapacağımız ilk icraat olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2019 Pazar, 15:21

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik. 31 Mart yerel seçim çalışmalarını Yenicekent’te devam etti. Şevik, pazaryerini gezerek, esnafın sorunlarını dinledi. Pazaryerlerinin yıkıldığını ve yenisinin hala yapılmadığını söyleyen Yenicekentlilerin pazaryeri talebine karşılık MHP Adayı Şevik, “Projelerimiz arasında kapalı pazaryeri var. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde ilk icraatımızda pazaryeri olacak” dedi.

Yaklaşık 2 yıl önce yıkılan ve yenisi yapılmayan pazaryerini işaret eden Şevik, “Yenicekentimizin pazarı meşhurdur. Her hafta Cuma günleri sabah erken saatte kurulur, öğle saatlerinde sona erer. Bu pazarda genellikle Yenicekentliler kendi ürettikleri sütü, yoğurdu, peyniri, meyve ve sebzeyi satışa sunar. Biz istiyoruz ki; pazaryerleri kapalı olsun. İstedikleri gün, istedikleri saate kadar satış yapabilsinler. Ayrıca pazaryeri haftanın diğer günleri, düğün, sünnet gibi etkinliklere de hizmet versin” diye konuştu.

Şevik, Yenicekent ile ilgili diğer projelerini şöyle sıraladı:
“Yenicekent ile ilgili özel projelerimiz var. Kısa dönemde yapacağımız projeler arasında, kapalı pazaryerinin yanı sıra, Yenicekent’e Belediye şubesi açılacak. Yenicekentliler, belediye hizmetleri için Buldan’a gelip gitmek zorunda kalmayacak. İtfaiye birimi de oluşturulacak. Ayrıca Yenicekent’te yapacağımız 5 adet park da kısa dönemde gerçekleştireceğimiz projelerimizin arasında yer alıyor. Yenicekent’in ekonomisini, turizmini, tarımını geliştirecek uzun vadeli projelerimiz de mevcut. Yenicekent, 5 yıldan beri alamadığı belediye hizmetlerine kavuşacak.“

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı