REKLAMI GEÇ

Doğan; “En az 2 buçuk milyon TL yatırım yapacağız”

Doğan; “En az 2 buçuk milyon TL yatırım yapacağız”

Bozburun Mahallesi’de yaşayan vatandaşlar, “Seçim döneminde verilen sözler tutulmadı. Hizmet alamıyoruz, 5 yıldır mahallemizde belediye personeli bile görmedik. Gerçekten Merkezefendi’de bir belediye var mı, ondan bile emin değiliz” diyerek ilgisizlikten yakındılar. Şeniz Doğan, Bozburun halkına en az 2 buçuk milyonluk yatırım sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2019 Pazartesi, 08:55

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Çalışmalar kapsamında gittiği mahallelerde mevcut ilçe belediyesinin varlığının dahi tartışılır hale geldiğini gören Şeniz Doğan şaşkınlığını gizleyemedi.

5 YILDIR KAPILARI ÇALINMIYOR
Bozburun Mahallesi’nde bulunan kahvehanede mahalle sakinleriyle bir araya gelen, daha sonra esnafı gezen Şeniz Doğan’ı vatandaşlar ilgi ile karşıladı. Bozburun halkı bağrına bastığı Doğan’a 5 yıldır hizmet alamadıklarını söyleyerek mevcut yönetimi şikayet etti. 2014 seçimleri öncesi mahallelerine gelen Subaşıoğlu ve ekibinin kendilerine hizmet üreteceği yönünde sözler verdiğini ancak tutmadığını belirten vatandaşlar “Bırakın hizmet üretmeyi, yaralarımızı sarmayı, yüzlerini bile görmüyoruz. 2014’ten sonra kendilerine bir daha ulaşamadık. 5 yıldır kapımızı çalan, derdimizi soran yok. Her şey seçilene kadarmış” diyerek dert yandı.

MAHALLEYE 2 BUÇUK MİLYONLUK YATIRIM SÖZÜ
Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’a belediyelerin asli görevi olan hizmetleri dahi alamadıkları için mağduriyet yaşadıklarını söyleyen mahalle halkı, “artık insanca yaşamak istiyoruz, mahallenin sit alanı olduğunu bahane ederek hiçbir hizmet vermiyorlar” sözleri ile şikayetlerini dile getirdiler.

Şeniz Doğan, mahalleye nüfusa oranlı yatırım bütçesi nedeni ile en az 2 buçuk milyon TL yatırım yapılması gerektiğini belirterek “Gittiğimiz her mahallede benzer sorunlarla karşılaşıyoruz. Ancak bu mahallemizdeki durum hem farklı hem çok acı. Merkezefendi Belediyesi’nin varlığının dahi tartışır hale gelmiş olmasına hem şaşırdım, hem üzüldüm. Sizden yetki isterken, hizmet etmek için istiyoruz. Ben buradan söz veriyorum, ilçe belediyesi olarak hak ettiğiniz 2 buçuk milyonluk yatırımı yapacağız. Yetkimiz dışındaki hizmetleri almanız için de gereken mücadeleyi birlikte vereceğiz” dedi.

BELEDİYEYİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Mahalle halkının destek sözü verdiği Şeniz Doğan, “Gülümseyen Merkezefendi’yi birlikte inşa edeceğiz. Söz veriyorum, bugün sorun olarak konuşulan şeyler, 1 nisandan sonra aklınıza bile gelmeyecek. Merkezefendi Belediyesi’nin sizleri asla unutmayan bir başkanı olduğu da aklınızdan çıkmayacak. Çünkü Merkezefendi’yi birlikte yöneteceğiz” dedi.

ANKARA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, daha sonra CHP Genel Merkezi tarafından Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Denizli’de Millet İttifakı’nı CHP adına temsil eden 12 belediye başkan adayı, İl Başkanı Mahir Akbaba, Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın da katıldığı toplantıda CHP’nin yerel seçim bildirgesini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı.

Daha sonra adayların tek tek kürsüye çağrıldığı toplantıda Denizli’nin 12 ilçesinin başkan adayları büyük alkış aldı. Adaylar seçimi kazanmak için çok çalışacaklarına ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerine söz verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı