REKLAMI GEÇ

Kepenek’in ilk icraatı T.C.yi geri getirmek olacak

Kepenek’in ilk icraatı T.C.yi geri getirmek olacak

Resmi olmayan sonuçlara göre Honaz seçimlerinin galibi olan Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Yüksel Kepenek, seçim ofisi önünde toplanan kalabalığa seslendi, teşekkür etti. Kepenek, görevdeki ilk gününde ne yapacağını da açıkladı, “Honaz Belediyesi’nin önüne T.C.yi getireceğim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2019 Pazar, 19:55

Yenilenen Honaz Seçimlerinin galibi olan CHP’li Yüksel Kepenek, kesin olmayan sonuçlarının alınmasının ardından Seçim Ofisi önünde toplanan coşkulu kalabalığa seslendi.

Eşi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve İl Başkanı Mahir Akbaba ile birlikte kürsüye çıkan Yüksel Kepenek, “Asıl kahramanlar sizlersiniz. Biz inandık, sevgiyle, saygıyla, bilimle yola çıktık. Siz bana burada bu konuşmayı yapma fırsatını verdiniz, sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

“Biz doğru işler yaparsak, doğru şeyler söylersek başarabiliriz dedik ve başardık” diyen Kepenek’in konuşması sık sık marşlar ve sloganlarla kesildi.

Konuşmasında göreve başlayacağı ilk gün ne yapacağını da açıklayan Kepenek, “Honaz Belediyesi’nin başına T.C.’yi getireceğim” dedi.

Kampanya döneminde rakiplerinin yaptıkları çalışmalara da değinen Kepenek, “Bizleri ayrıştırmaya kalktılar. Herkesle bir olduk diye, Savcı Sayanları getirdiler olmadı, Muş Malazgirt’ten belediye başkanı getirdiler, benim kardeşlerim burada beni bekledi. Bizi isteseler de ayıramazlar” diye konuştu.

Bundan sonraki süreçte destekçilerine yeni bir yol haritası da çizen Kepenek, “Bize oy vermeyen kardeşlerimizi de kazanacağız. Bir sonraki seçimlerde yüzde 80 almak için çalışacağız” dedi.

GELEN ŞEHİT HABERİ KUTLAMALARI BİTİRDİ
Kutlamalar devam ederken Karaca söz aldı ve “Az önce aldığımız habere göre 8 şehidimiz var” dedi, kutlamaların bitirilmesini istedi.

Coşkulu kalabalık, Atatürk ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde söylenen İstiklal Marşı ile noktalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı