REKLAMI GEÇ

Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik’ten “Yanar dönerli” açıklama

Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik’ten “Yanar dönerli” açıklama

Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik, yaptığı açıklama ile başka partilerden aday olmayı düşünen partililerine sert çıktı. “Bu partinin yanar döner insanlara ihtiyacı yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2018 Cuma, 17:51

Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik, daha önce de bir çok kez Demokrat Partili isimlere başka partilerden adaylık tekliflerinin geldiğini belirterek, duruma tepki göstermişti.

Bir kez daha yazılı açıklama yapan İl Başkanı Aşkın Çelik, bu kez sert bir üslup kullandı. “İşine geldiği zaman Demokrat Partili olup partide kalacaksın, işine gelmediği zaman gideceksin, partiye zarar vereceksin” diyen Çelik, Demokrat Partinin yanar döner insanlara ihtiyacının olmadığını söyledi.

Başka partilerin düzenlediği toplantılara katılan üyelerine de gözdağı verin Çelik, “Bu toplantılara katılım gösteren arkadaşlar partiden ihraç edilecektir.

Bir yandan diğer partilerle anılan isimlere tepki gösteren, bir taraftan da ittifak ile ilgili açık uç bırakan Çelik, “Onlarla yol yürümemek lazım. Gerçekten emek veren, partisine küsmeyen, partisine ihanet etmeyen isimlerle yoluna devam edilmesi lazım. Bu nedenle bir parti hariç, belli ilçelerde ittifak edebiliriz, ittifak olmayan Büyükşehir ve tüm ilçelerde Kırat bayraklı adayımız olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı