REKLAMI GEÇ

DSP başkan adaylarını tanıttı

DSP başkan adaylarını tanıttı

DSP, 31 Mart’ta yarışa girecek Büyükşehir ile Pamukkale ve Merkezefendi adaylarını tanıttı. Pamukkale Belediye Başkan Adayı Yusuf Urem, ilçede meydana gelen cinayet, uyuşturucu gibi asayiş olaylarının uluslararası bir değer ve kültür mirası olan Pamukkale’nin imajını zedelediğini söyledi, kendilerine görev verilirse isim değişikliğine gideceklerini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2019 Cuma, 17:03

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen DSP İl Başkanı Volkan Çobanoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerine Büyükşehir’de Yaşar Kayrakçı, Merkezefendi’de Emin Çetin ve Pamukkale’de Yusuf Ürem ile katılacaklarını açıkladı.

“2015’TEN BU YANA 31 MART’A HAZIRLANIYORUZ”
Yerel seçimde 19 ilçenin tamamında aday göstereceklerini belirten Çobanoğlu, 2015’ten bu yana 31 Mart’a hazırlandıklarını, genç ve yeni yüzler ile söyleyecek sözü olan isimlerle halkın karşısına çıkacaklarını kaydetti.

Çobanoğlu, DSP’nin seçim bildirgesinde insanları mutlu kılacak ve refahını artıracak projelere yer verildiğini, bunların “Sevgi Kent”, “Halk Kent”, “Bilim Kent”, “Doğa Kent”, “Kültür Kent”, “Hukuk Kent”, “Üreten Kent”, “Güneş Kent”, “Köy Kent” ve “Akıllı Kent” olduğunu söyledi.

“HALKIN İÇİNDE, HALKTAN BİRİYİM”
DSP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yaşar Kayrakcı, hep halkın içinde, halktan birisi olduğunu belirterek, mücadeleden yılmadığını, düştüğü zamanların da olduğunu ama ayağa kalkmasını bildiğini ifade etti.

Kayrakcı, “Ülkemi, bu şehri çok seviyorum. Benim şehrime yazık oldu. Sorunlar dile getirilmiyor. Bu şehir hak ettiği yerde değil. Köy mü kent mi belli değil” dedi.

“PAMUKKALE’NİN İSMİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”
DSP Pamukkale Belediye Başkanı Yusuf Ürem de şehirlerin kocaman köylere dönüştüğünü, binalar yapıldığını ama içinin insanla doldurulamadığını ifade etti.

Pamukkale ile ilgili projeler hazırladıklarını belirten Ürem, ” İlçede meydana gelen cinayet, uyuşturucu ve benzeri olaylar, uluslararası bir değer ve kültür mirası olan Pamukkale’nin imajını zedeliyor. Bize görev verilirse burada isim değişikliğine gideceğiz. Pamukkale bizimle kültürün, sanatın, turizmin başkenti olacak. Yeni ismini de halka sorarak belirleyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı