REKLAMI GEÇ

Güleç, “Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi” sözü verdi

Güleç, “Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi” sözü verdi

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmaları çerçevesinde gittiği Beyağaç’ta “Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi” sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2019 Cuma, 16:30

Yerel seçim alışmaları doğrultusunda Beyağaç’a giden Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, Vatan Partisi Beyağaç Belediye Başkan adayı Sadık Ertürk ile ilçede vatandaşlarla sohbet etti. Beyağaç’ın kalkınması için coğrafyanın bölgeye sağladığı avantajdan yararlanmak gerektiğini belirtti.

Güleç, Vatan Partisi’nin tüm kente yönelik hazırladığı “Tarımsal Organize Sanayi Bölgeleri” projesinin olduğunu belirten Güleç, “Bu projede Denizli’yi 9 Tarımsal OSB’ye ayırdık. Bu Tarımsal OSB’lerden yedincisi Beyağaç’ta kurulacak olan “Ağaç İşleme ve Mobilya OGB” dir. Mobilya deyince akla Ankara siteler ve Kayseri gelmektedir. Bundan böyle bunların yanına bir de Beyağaç eklenecek” dedi.

Kartal Gölü Anıt Orman gibi bir zenginliği bulunan Beyağaç’ın bunu da değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Güleç, buraları Doğa bilimcileri ve doğaseverler için cazibe merkezi haline getireceklerini ancak koruma çalışmalarından da taviz vermeyeceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı