REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi Büyükşehir adayını açıkladı

Saadet Partisi Büyükşehir adayını açıkladı

Saadet Partisi Denizli İl Örgütü 31 Mart Yerel seçimleri için Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı. Büyükşehir adayı Süleyman Demirel, kulağındaki küpesiyle dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2019 Cuma, 12:08

Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı. Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda yapılan açıklamada Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Süleyman Demirel olduğunu söyledi. Yoğun bir seçim dönemi yaşandığını belirten Eryılmaz, Saadet Partisi’nin Türkiye’de seçimlere tek başına giren tek parti olduğunu belirtti.

“CEPSİZ CEKETLİ BAŞKANLAR”
“Saadet Partisi Türkiye’de 81 il, 972 ilçe ve beldelerde tek başına seçimlere girecek” diyen Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, “İlçe adaylarımızı tek tek belirliyoruz. Bu güne kadar büyükşehir dahil 14 adayımızı açıkladık. Türk halkı Saadet Partisi’nin iktidarda olduğu ve 400 belediyeyi yönettiği dönemleri çok iyi bilir. Başkanlarımıza bugüne kadar açılmış hiçbir dava yoktur. Şimdide çalmadan çalışacak adaylarımızı halkımızın karşısına çıkarıyoruz. Seçimler inşallah herkese hayırlı olur. Cepsiz ceketli başkanlar geliyor” dedi.

“EDEBİYATÇI, ENTELEKTÜEL”
Saadet Partisi’nden Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak adı açıklanan Süleyman Demirel, kulağındaki küpesi ile entelektüel bir kişi olarak dikkat çekti. Konuşmasına “ Sizleri en samimi kardeşlik hisleriyle selamlarken, Saadet Partisinin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak karşınıza çıkmanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum” diyerek sözlerine başlayan Demirel, “Üreten bir Denizli tablosunun ortaya çıkması için bütün imkanları seferber etmek, insanımızın önünü açmak için geliyoruz” dedi.

Dünyanın felsefi, kültürel, teknolojik ve ekonomik olarak ciddi bir dönüşüm yaşadığını, ülke olarak adına posrmodern denen bu yeni zamanların yeni şartlarını ve gerekliliklerini doğru okumak ve hazırlığını da buna göre yağmak zorunda olduklarını söyleyen Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel, “Bizim bir sözümüz var: Siyasette ve belediyecilikte ne bir şahıs ne de bir parti ne de bir yöntem mutlak ve seçeneksiz değildir. Kaldı ki böyle düşünüldüğü anda daha ideal, daha doğru yol ve yöntemler arama imkânı kalmayacaktır. Düşünce tarihinde olduğu gibi siyaset tarihinde de her zaman yeni sorular sorulmuş, zamanın ihtiyaçlarına göre yeni cevaplar verilmiş, devlet yönetiminde başka usül ve esaslar gündeme gelmiş, yeni fikri ve siyasi hareketler doğarak tekliflerini insanlığa sunmuştur. Biz de gerek ülke siyasetinde gerekse belediyecilikte her zaman “Bir ihtimal daha var” diyoruz. Belediye Başkanlığına talip oluşumuz da halkımıza nicedir ihtiyaç duyduğu ahlaklı ve ilkeli siyaset tarzını, dürüst ve mütevazi tavrı, örnek ve samimi belediyeciliği sunmaktır” diye konuştu.

ADAYLAR TANITILDI
Diğer taraftan Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz toplantının sonunda daha önce isimleri açıklanan ilçe başkanlarını da tekrar tanıttı. Buna göre Saadet Partisinin büyükşehir dahil 31 Mart Yerel Seçimleri i,çin açıkladığı aday isimleri şu şekilde:

Denizli Büyükşehir. Süleyman Demirel
Acıpayam: Bayram Ünnü
Babadağ: Bilal Osman Zeybek
Çameli: Mevlüt Sönmez
Çardak: Burhan Tokay
Honaz: Nail Şimşek
Kale: Ahmet Yılmaz
Sarayköy: Ramazan Öztürk
Serinhisar: Ömer Yağcıoğlu
Merkezefendi: Taner Ezgi
Pamukkale: Ramazan Salim
Baklan: Fatih Candan
Buldan Tugay Kaya

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı