REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi 5 aday daha açıkladı

Vatan Partisi 5 aday daha açıkladı

Vatan Partisi, Denizli Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale’den sonra Acıpayam, Çal, Baklan, Honaz ve Tavas Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2019 Salı, 16:41

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Acıpayam, Çal, Baklan, Honaz ve Tavas Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna açıkladı. Daha önce Denizli Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkan adaylarını açıklayan Vatan Partisi, Acıpayam’da Ramazan Tekin, Çal’da Hasan Hüseyin Yeşiltaş, Baklan’da Adil Ünalan, Honaz’da Ahmet Gündüz, ve Tavas’ta Ali Kabalay’ı aday olarak açıkladı.

İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu adayları belirlerken ilçelerde halkla konuşarak, eğilim yoklamaları yaparak kısacası ince eleyip sık dokuyarak isimleri belirlediklerini söyledi. Kısa süre içn de diğer adaylarını açıklayacaklarını söyleyen Başkan Kasapoğlu, “Ülkemiz önemli bir kriz döneminden geçiyor. Biz parti olarak bu krizi nasıl aşacağımızı biliyoruz. Atatürk’ün devletçi, karma ekonomi modeli önümüzde duruyor. Başka çözüm aramaya gerek yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı