REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi adaylarını tanıttı

Vatan Partisi adaylarını tanıttı

Vatan Partisi Denizli İl örgütü Büyükşehir Belediye Başkan adayından sonra Merkezefendi ve Pamukkale ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2019 Perşembe, 15:50

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Güleç’in ismini açıklayan Vatan Partisi, şimdi de Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Belediye Başkan adaylarının ismini açıkladı. Vatan Partisi, Merkezefendi Belediyesi için Emekli Memur Elif Çobanoğlu’nu, Pamukkale Belediyesi için ise Emekli öğretmen Avukat Müzeyyen Susar’ı aday gösterdi.

Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Belediye Başkanı adaylarını tanıtan Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, “Denizli’de her kesimin umutsuzluk içinde olduğu bir ortamda yeni adaylarımızla umut olmaya devam ediyoruz. Kimsenin karamsar olmasına gerek yok. Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerimize kadın eli değecek. Çözüm var, çare var, çünkü Vatan partisi var” dedi.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emekli Öğretmen-Avukat Müzeyyen Susar da, hem öğretmenliği hem de avukatlığı sırasında çok sorunla karşılaştığı ve halkı yakından tanıdığını belirterek çözüm yollarını da bildiğini söyledi. Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu ise kadın dayanışması ile çözüme kavuşmayacak hiçbir şeyin olmadığını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı