REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi, seçim çalışmaları için alana indi

Vatan Partisi, seçim çalışmaları için alana indi

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarına start verdi. Büyükşehir adayı Güleç ve Pamukkale adayı Müzeyyen Susar, Kınıklı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşup pazarcıların dertlerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2019 Çarşamba, 18:25

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, seçim çalışmaları için alana indi. Güleç, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Müzeyyen Susar ile birlikte Kınıklı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden ve sorun dinleyen adaylar, daha sonra pazaryeri esnaflarıyla dertleşti.

“Vatandaşlar da dert dinleyen bir aday bulmanın sevinciyle bol bol dertlerini anlattılar” diyen Mustafa Güleç, insanların sürekli sorumlardan bahsettiğini dile getirip, “Milyarlarca lira para harcanarak Denizli’nin altyapısını yaptık diyen Sayın Belediye Başkanına duyurulur. Vatandaşa bir dokun bin ah işit. Çıktık sokaklara bugün hemen ilk şikâyet geldi. Kaz, ört, yeniden kaz. Daha kanalizasyonlarımız tıkanmakta, 2016 yılından beri buna bir çözüm bulamamaktayım. Taşerona havale ettiler, taşeronda bu işi bu kadar yaptı diyor vatandaş. Şimdi bakın çok açık ve net. Türkiye’nin kanayan yarası. İşçiyi taşeronlaştırırsan, alt yapıyı taşeronlara verirsen, kamuculuktan ve kamu hizmetlerinden uzaklaşırsan yaptığın hizmetin vatandaşa bir hayrı olmamaktadır. Vatandaşın da parası, pulu toprağın altına gömülmektedir. Yazıktır, günahtır. Onun için Vatan Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak diyorum ki, biz halkçı, kamucu, devletçi bir belediyecilik anlayışıyla buna el atacağız. Bu sözü veriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı