REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç

Vatan Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı (Ak Parti- MHP) ve Millet İttifakı’dan (CHP- İYİ Parti) sonra Vatan Partisi, 22 yıl İl Başkanlığı yapan eğitimci Mustafa Güleç’i aday gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2019 Perşembe, 15:56

Vatan Partisi, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısıyla Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. 22 yıl İşçi Partisi’nde İl Başkanlığı yapan, daha sonra Ankara’ya giderek Genel Başkan Yardımcılığı ve MYK üyeliği görevlerinden bulunan eğitimci Mustafa Güleç’in adaylığını İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu açıkladı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, açıklanan adayların kentte heyecan yaratmadığını belirterek, “Bazı partiler akılsız, mantıksız ittifaklar yaparak aday çıkarmaktan vazgeçtiler. Açıklanan adaylar bir çok seçmende umutsuzluk, moral bozukluğu yarattı. Ama, endişelenmeye, umutsuzluğa gerek yok. Çünkü, Vatan Partisi var, çözüm var. Vatan Partisi adayları ağır sorunları çözer. Yerel seçimlerde iddialıyız, hedefimiz kazanmak. Denizli’de yaşayan 1 milyon 18 bin kişiden biri adaylarımızda kıl kadar hata bulursa hemen geri çekeriz. Büyükşehir’de adayımız Denizli’nin sorunlarını bilen, herkesin dürüstlüğüyle tanıyıp sevdiği Mustafa Güleç’tir” dedi.

Büyükşehir adaylığı açıklanan Mustafa Güleç ise Denizli’de 22 yıl İl Başkanlığı yaptıktan sonra, Ergenekon davası sürecinde Genel Merkez’de görevlendirildiğini belirterek, “Ergenekon kumpasının yalan olduğu artık biliniyor. Mahkeme bitmek üzere, savcı mütalaasını verdi. Bize de yeni bir görev verdiler. Biz görev adamıyız, görevden kaçmayız. Denizli’de adım atmadığım kasaba, mahalle yoktur. Denizli’nin sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Türkiye yeni bir ekonomik krizin eşiğinde. Yerel seçimlerden sonra bizi daha zor günler bekliyor. Krizden çıkmanın yolu üretim ekonomisini hayata geçirmekten geçiyor. Biz de Denizli’de üretim ekonomisini hayata geçireceğiz. Çiftçinin, üreticinin ürününü değerinde alacağız. Üzümcümüz, tütüncümüz üretecek. Anadolu Kaplanı Denizli’nin ne kaplanlığı, ne aslanlığı kaldı. Anadolu Kaplanı’nı yeniden üreten bir konuma getireceğiz” dedi.

Denizli’nin en önemli sorununun trafik olduğunu belirten Güleç, bu sorunu metro veya raylı sistemle çözeceklerini belirterek, “Bizim mega projelerimiz olmayacak. Biz Denizli’nin bilinen sorunlarını çözeceğiz. Sorunların çözümü basit. Her yerde boy boy fotoğraflarımızı görmeyeceksiniz. Devletin bir kuruşunu boşa harcamayacağız. Kentsel dönüşümü rant dönüşümü olmaktan kurtaracağız. Vatana ihanet edenler dışında herkesle birlikte yürümeye hazırım. Atatürk’ün altı ilkesinin adayıyım. Vatan cephesinin adayıyım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı