REKLAMI GEÇ

Denizli protokolü 31 Mart’ta nerede oy kullanacak?

Denizli protokolü 31 Mart’ta nerede oy kullanacak?

Denizli protokolü ve adaylar 31 Mart sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gidecek, yerel yönetimlere ilişkin tercihlerini ortaya koyacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2019 Cumartesi, 15:51

Türkiye yarın seçime gidiyor. 31 Mart’ta yerel yönetimler belirlenecek, kentleri yönetecek belediye başkanları ile bu görevde en yakınlarındaki isimler olacak meclis üyeleri belirlenecek. Seçimde ayrıca muhtarlar da belirlenecek.

Vatandaşlar ile birlikte Denizli protokolü ile adaylar da sandığa gidiyor. Vali Hasan Karahan oyunu saat 12.00’de Başkarcı Mustafa Kulaklı İlkokulu’nda kullanacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın başkan adayı Osman Zolan ise oyunu Gerzele Hayırseverler Ortaokulu’nda kullanacak. Başkan Zolan sandığa saat 10.00’da gidecek.

Millet İttifakı’nın İYİ Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ise oyunu Atalar Mahallesi’nde bulunan Sadettin Kıbrıslıoğlu İlkokulu’nda, saat 11.00’de kullanacak.

Millet İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan da sabah saatlerinde tercihini ortaya koyacak. Şeniz Doğan Gerzele Mahallesi’ndeki İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde saat 11.00’de oy kullanacak.

Millet İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı CHP’li Ahmet Divarcı ise Kocadere Vali Mehmet Özgün İlkokulu’nda sandığa gidecek. Divarcı oyunu saat 10.00’da kullanacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca İMKB Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi’nde saat 11.30’da, Denizli milletvekilleri Kazım Arsaln Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi’nde saat 10.30’da, Teoman Sancar ise Durmuş Ali Çoban Lisesi’nde saat 13.00’de oylarını kullanacak. CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ise Pınar-Baha Anadolu Lisesi’nde saat 14.00’de sandığa gidecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı