REKLAMI GEÇ

Kırgız: “Halk meclisleri denetimi güçlendirecek”

Kırgız: “Halk meclisleri denetimi güçlendirecek”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kırgız, Pınarkent ve Güzelköy mahallelerini ziyaret etti. Emek Partisi’nin desteklediği bağımsız aday Kırgız halk meclislerini anlattı, denetimi güçlendireceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2019 Pazartesi, 16:41

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kırgız, vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Pınarkent ve Güzelköy’de ziyaretler gerçekleştiren Kırgız, halk meclislerini anlattı, “Partilerden medet umarak değil omuz omuza vererek sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz. Halk Meclisleri’nde her sokaktan, her mahalleden, meslek odaları, derneklerden halkın katılıp birlikte karar aldığı bir yönetimde bu tekçi anlayışa yer yoktur” diye konuştu.

“HALK MECLİSLERİ DENETİMİ GÜÇLENDİRECEK”
Ev ziyaretleri esnasında bir kadının “Seçimlerden sonra muhtarı bile bulamıyoruz. Kendi mahallemizde yaşayan muhtara bile ulaşamıyoruz. Yine de geldiniz, hoş geldiniz sağolun” sözlerine, “Bulamıyorsak itiraz edeceğiz. Bizim seçtiğimiz kişiyi istediğimiz zaman geri çağırabilmeliyiz. O yüzden en yetkili organ halk meclisleri olmalıdır. Kadınların da söz sahibi olduğu bu yönetim şekli ile denetim sağlamak yine halkın elinde olacaktır. Denetim güçlenecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı