REKLAMI GEÇ

Kepenek: “Halk 2 Haziran’da derslerini verecek”

Kepenek: “Halk 2 Haziran’da derslerini verecek”

Yüksek Seçim Kurulu’nun Honaz seçimlerini iptal etmesinin ardından yeniden seçim startını veren CHP Adayı Yüksel Kepenek, geniş katılımlı bir basın toplantısıyla süreci anlattı. Kepenek, “Bu halk, yenildiklerini kabul etmeyen ve ayak oyunlarıyla seçimi iptal ettirenlere bu halk 2 Haziran’da gereken dersi bir kez daha verecektir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2019 Cumartesi, 15:41

CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, dün gece saatlerinde düzenlediği mini miting ile seçimlerin 2. etabı için start vermesinin ardından bugün de yoğun katılımlı bir basın toplantısıyla süreci anlattı.

Yüksel Kepenek’e CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da destek verdi.

Kepenek’in Seçim Koordinasyon Merkezi önünde gerçekleştirilen toplantıyı kalabalık bir seçmen topluluğu da izledi.

“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
Ana hatlarıyla seçim sürecini, o gece yaşananları, itirazları ve YSK’nin verdiği kararı değerlendiren Yüksel Kepenek, katılımcılara ilçe seçmen listesini gösterdi ve “Bu liste hazırlandığında, askıya asıldığında, oy kullanma işlemleri sırasında oy kullanma engeli bulunanları tespit etmeyen, gereğini yapmayan ve sonradan bu yüzden seçimi iptal edenlerden hakkımı helal etmiyorum” dedi.

“İTİRAZLARDAN SONUÇ ALAMAYINCA”
İlçe ve İl Seçim Kurullarına yaptıkları itirazlardan bir sonuç elde edemeyenlerin, listeyi çok iyi bildikleri halde askı süresinde, oy kullanma işlemi sırasında herhangi bir itirazda bulunmadığını hatırlatan Yüksel Kepenek, “İtirazlardan bir sonuç alamayınca da söz konusu iptal gerekçesini dile getirmeyenler ne oldu da YSK’da böyle bir konuyu gündeme getirdi?” diye sordu.

ANKARA’YA SESLENDİ
Konuşmasını “Ankara’daki beylere sesleniyorum” diyerek devam ettiren Yüksel Kepenek, “İleride çocuklarımıza şunu anlatacağız. Önümüze sandık getirdiler kazandık, bir daha getirdiler bir daha kazandık, bir daha getirdiler bir daha kazandık diyeceğiz” diye konuştu.

“EKMEĞE YAĞ SÜRÜP YEDİK, ALANA ÇIKTIK”
Seçim çalışmalarını çok büyük imkansızlıklar ve zorluklarla sürdürdüklerini anlatan Yüksel Kepenek, çoğu zaman ekmeğin üzerine yağ sürüp çayla karınlarını doyurarak alanlara çıktıklarını söyledi.

Kepenek, “Ben engelli çocuğumun rızkından kesip bu çalışmaya aktardım. Harcadığım hiçbir kuruşun, verdiğim emeğin hakkını helal etmiyorum” dedi.

Kepenek’in basın açıklamasında yanında yer almak için Honaz’ın farklı mahallelerinden gelen genç, yaşlı, kadın, erkek yoğun kalabalık, alkışlarıyla moral verdi, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayanlar da gözlendi.

“HALK 2 HAZİRAN’DA GEREKEN DERSİ VERECEK”
Hiçbir zaman başarıdan şımaran, yenilgiden de kahrolan olmadıklarını anlatan Yüksel Kepenek, “Bu halk, yenildiklerini kabul etmeyen ve ayak oyunlarıyla seçimi iptal ettirenlere bu halk 2 Haziran’da gereken dersi bir kez daha verecektir” dedi.

“KUTLAMAYA DAVET”
Bir çocuğun kendine gönderdiği mektubu okuyan Yüksel Kepenek, “Gönlünüzü ferah tutun. 31 Mart’ta kazandık, İlçe Seçim Kurulu’nda kazandık, İl Seçim Kurulu’nda kazandık, 2 Haziran’da bir kez daha kazanacağız. 2 Haziran gecesi herkesi burada seçimlerin sonuçlarını kutlamaya davet ediyorum” dedi.

BAŞKANLARDAN DESTEK
Yüksel Kepenek’in ardından CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar toplanan kalabalığa seslendi, hem Kepenek’e destek verdi, hem de halktan destek istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı