REKLAMI GEÇ

Bahtiyar’dan Ankara çıkarması

Bahtiyar’dan Ankara çıkarması

Millet İttifakı’nın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim kampanyasında yol haritasını belirlemek üzere Ankara’ya çıkarma yaptı. Bahtiyar, İYİ Parti Genel Merkez yöneticileri ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2019 Pazar, 11:35

İYİ Parti Genel Merkezi’ni ziyaret eden Bahtiyar’a İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozkurt, Çameli Belediye Başkan Adayı Ender Yılmaz, Kale Belediye Başkan Adayı Necati Tah Al, Baklan Belediye Başkan Adayı Mehmet Yağcı, Çardak Belediye Başkan Adayı Erdil Cengiz eşlik etti.

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, İYİ Parti Merkezinde Genel Başkan Yardımcıları Müsavat Dervişoğlu, Cihan Paçacı ve Koray Aydın ile görüştü.

Bahtiyar, “Genel merkezimizi ziyaret ederek, yürüteceği seçim kampanyası ile ilgili bilgi aldık, Denizli yerelinde yürüteceğimiz kampanyamız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıştırmadan, kavga etmeden, gücünü birliğinden alan bir Denizli mümkün anlayışı ile hareket edeceğiz. Kimse ile kavga etmeden, her zaman olduğu gibi gerçekleri ve doğrularımızı söylemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı