REKLAMI GEÇ

Denizli’de çatı aday için kulislerde 3 isim

Denizli’de çatı aday için kulislerde 3 isim

İyi Parti’nin büyükşehirde ortaya koyacağı çatı adayları konusunda 3 isim gündemde. Denizlihaber.com yazarı Mimar İbrahim Şenel, MHP’nin 2014 yerel seçimlerinde Pamukkale’de dikkat çeken bir sonuca ulaştığı Ümit Bahtiyar ve Prof. Dr. Turgut Tok gibi her kesimden oy alabilecek isimler üzerinde duruluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2018 Pazar, 10:32

İyi Parti’nin Denizli Büyükşehir Belediyesi için göstereceği isimler konusunda çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. İttifak nedeniyle Denizli’de büyükşehir adayı göstermeyecek olan CHP’nin ildeki kurmaylarıyla da paylaşıldığı söylenen isimlerden 3’ü dikkat çekiyor.

Denizlihaber.com’un yazar kadrosunda olan kentin öncü aktivistlerinden Mimar İbrahim Şenel, MHP’de 2009’de Denizli Belediye Başkan Adayı, 2014’te ise Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak alınması zor oyları alan Av. Ümit Bahtiyar ve Denizli Yör-Türk Vakfı başkanlığı da yapan akademisyen Prof. Dr. Turgut Tok bu isimler arasında öne çıkanlar.

Her kesimden oy alabilecek isimler Çarşamba günü iki liderin el sıkışmasından sonra Denizli’de günlerdir siyaset kulislerinde en çok konuşulan isimler arasında.

İttifak çerçevesinde iki parti il yöneticilerinin heyetler kurarak il ve ilçeler düzeyinde görüşmeye başlayacakları da alınan duyumlar arasında.

Yorumlar

Mustafa Sabuncuoglu   -  Bağlantı 17 Aralık 2018, 11:03

Turgut TOK Hacam Bu işi fevkalade yapar ama MHP den başka yerde siyaset yapmaz Başkanlık için dahi olsa ihanet etmez

Murat   -  Bağlantı 17 Aralık 2018, 10:18

İBRAHİM ŞENEL

Fatih Soyuöz   -  Bağlantı 17 Aralık 2018, 08:39

Kişiliği ve bilgi birikimi ile tabii İbrahim Şenel.Avukat ve akademisyenin belediye başkanlığında ne aradığını çok merak ediyorum.

Bencede   -  Bağlantı 17 Aralık 2018, 00:32

Mimar olan arkadasin olmasi lazim. Adi ustunde Mimar.

city planner   -  Bağlantı 16 Aralık 2018, 20:01

Belediye Başkanının Şehir Plancısı veya Mimar olması bence de önemli ancak AV.ÜMİT BAHTİYAR daha önce belediye deneyimi olan çok dürüst ve düzgün bir kişidir.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 16 Aralık 2018, 17:54

Her isim nedir ya. Bu arkadaşlar içinde Belediyecilik yapabilecek tek yetkin kişi MİMAR olan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı