REKLAMI GEÇ

Öztürk: “Bizim çiçekler sonra da olsa açacak bir gün”

Öztürk: “Bizim çiçekler sonra da olsa açacak bir gün”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, geride bıraktığımız seçimleri değerlendirdi. Sürece katkı koyan herkese teşekkür eden Öztürk, “Bizim çiçekler sonra da olsa açacak bir gün. Yeter ki duruşumuzu bozmayalım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2019 Pazartesi, 14:01

31 Mart Yerel Seçimlerinin sonuçları büyük oranda alındı. Büyükşehir dahil Denizli’de aday çıkardığı hiçbir yerde seçim kazanamayan İYİ Parti’de üzüntü hakim.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, seçimlerin ardından mesaj paylaştı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ümit Bahtiyar başta olmak üzere tüm ilçe belediye başkan ve meclis üyesi adaylarına teşekkür eden Öztürk, “Seçim süreci boyunca çalışmalarını ellerindeki kısıtlı imkanlarla yapmaya gayret gösteren tüm teşkilatlarımıza, seçim günü sandıklarda görev alan gerek bina sorumluları, gerekse sandık görevlilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizler elinizden geleni yaptınız. Karınca misali safımız belli olsun dediniz. Dik duruşunuz ve cesur yüreğiniz için, vicdanınızla baş başa verdiğiniz her oy İçin helali hoş olsun, Allah razı olsun cümle vatandaşımızdan, üst siyasi kimliksizlere uyarak bize iftira atanlar, bizi hain görecek kadar körleşmişler, bizi dinsiz görecek kadar dinden uzaklaşmışlar hariç” dedi

“Bizim çiçekler sonra da olsa açacak bir gün. Yeter ki duruşumuzu bozmayalım” diyen Yasin Öztürk, “Suyun başında olanlar; israfa, kibire, lükse, şatafata, ranta, yalana, dolana, yancılığa, yandaşlığa devam etsinler. Takdir yüce Türk milletinindir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı