REKLAMI GEÇ

Ümit Bahtiyar, çiftçilerin sorunlarını dinledi

Ümit Bahtiyar, çiftçilerin sorunlarını dinledi

CHP, İYİ Parti Büyükşehir İttifak adayı Ümit Bahtiyar, seçim gezilerini sürdürüyor. İlçeleri dolaşan ve özellikle çiftçilerin sorunlarını dinleyen Bahtiyar, “Çiftçilerimizin sorunlarının çözümü bizde” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2019 Cuma, 13:23

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Denizli’de yaşam kalitesinin yükseleceğini ve bu anlamda toplumsal gelişim ve yenilenmenin 2019’da Denizli’de gözle görülür bir hal alacağını belirtti.

TARIMSAL KALKINMA PROJELERİMİZ HAZIR
Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların, pazar ve marketlerdeki fahiş fiyatların bilincinde olduklarını belirten Ümit Bahtiyar; yaşanan ekonomik sıkıntının temelinde üretim ekonomisinin, yerini tüketim ekonomisine bırakması olduğunu söyledi. Bahtiyar, “Ülke 17 yıl önce gördüğü kriz döneminden daha kötü bir halde ve çıkmazdadır. Tarımda Baklan ve Çivril’de çekirdek üreticisi kardeşlerimizin çekirdekleri, Çal, Buldan, Güney’de üzüm üreticilerimizin üzümleri ellerinde kalıyor. Çiftçilerimize sözümüz var, Denizli tarımda parmakla gösterilen bir dünya markası olacak. Ülkemiz ve Denizli’mizde kuruyemiş sektörü Çin’den çekirdek ithal eden bir duruma gelmişken, Baklan’daki üreticilerimizin çekirdeklerinin ellerinde kalması geldiğimiz durumun aleni göstergesidir. Bu durumların tekrar yaşanmaması için tarımsal kalkınma çalışmalarımızı, projelerimizi tamamladık. Çiftçimiz İYİ Belediyecilik anlayışı ile rahat bir nefes alacak” dedi.

“YAŞAM KALİTEMİZ ARTACAK”
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Denizli’de uygulayacakları toplumsal gelişim ve yenilenme projeleriyle sadece kent merkezinde değil, Denizli’nin tamamında yaşam kalitesini arttırmayı hedeflediklerini belirten Bahtiyar, “Tavas Sarıabat’ta oturan Ahmet kardeşimiz, Çameli Yaylapınar’da oturan Hatice Teyzemiz, Çivril Kocayaka’da oturan Ali Amcamız’da Denizli’miz ve Denizlilimiz her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Denizlimiz İYİ Belediyecilik ile Derman bulacak. Denizli’de kaliteli üretim desteklenerek, hem üretirken, hem üretirken kazanacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı