REKLAMI GEÇ

Doğan; “Kırsal mahallelerde vatandaşın yüzü gülmüyor”

Doğan; “Kırsal mahallelerde vatandaşın yüzü gülmüyor”

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ile buluşuyor. Doğan, Üzerlik ve Aşağışamlı Mahallelerinde çalınmadık kapı bırakmadı. Vatandaşlar, 5 yıldır gelmeyen hizmetten dert yanarak “Kömür değil, hizmet istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2019 Pazartesi, 21:01

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Merkezefendi’nin tarımsal üretim merkezi olan Üzerlik ve  Aşağışamlı Mahallelerinde çalınmadık kapı bırakmadı. Vatandaşlar ile sohbet ederek, sorunlarını dinleyen Doğan, 1 Nisan’dan itibaren, bu mahallelere vakit kaybetmeden gereken hizmetlerin verileceğini söyledi.

“KÖMÜR DEĞİL, HİZMET İSTİYORUZ”
5 yıl önce kendilerine kömür vererek oy istediklerini belirten vatandaşlar, “5 yıldır gelip giden yok. Hiçbir hizmet alamadık. Biz kömür değil, hizmet bekliyoruz. Bu hizmetlerin de sizin sayenizde mahallemize geleceğine inanıyoruz” dedi.

KAPALI KAPILAR ARDINDAN OTURAN
BAŞKAN OLMAYACAĞIM
Doğan, “Ben ulaşılmayan, kapalı kapılar ardında oturan bir başkan olmayacağım. Projelerim arasında yer alan ‘Başkan Mahallemde’ projemiz ile haftanın 5 günü mahallelerimizde vatandaşlarımız ile buluşacağız. Sorunlarınızı yerinde dinleyip, yerinde çözüm üreteceğim” dedi.

“SAĞLIK OCAĞIMIZ YOK”
Hastalandıkları zaman gidebilecekleri yakın bir sağlık kuruluşu olmadığına değinen vatandaşlar, “Mahallemizde sağlık ocağımız yok. Hastalansak kilometrelerce yol gitmek zorunda kalıyoruz. Mahallemize sağlık ocağı istiyoruz” dedi.

“İki mahallemiz için ulaşımı kolay bir noktada ve her iki mahalle sakinlerine hizmet verecek bir aile sağlığı merkezi kurmak istiyoruz” yanıtıyla vatandaşların sorunlarına duyarlı olduklarını gösteren Doğan, “Bu kapsamda proje ekibimiz, gerekli çalışmaları başlattı. Herhangi bir engel çıkmaz ise seçimin hemen ardından aile sağlığı merkezi için start vereceğiz” diyerek,  müjde verdi.

“HEMZEMİN GEÇİDİMİZ AÇILSIN”
3 yıl önce Üzerlik ile Aşağışamlı Mahallelerini birbirine bağlayan hemzemin geçidinin kapatılıp, iki mahalle arasında başka bir yol düzenlemesi yapıldığına dikkat çeken vatandaşlar, bu durumdan da şikayet etti. “Yolumuz kapatıldı. Karşı mahalleye geçmek için onca yolu kat ediyoruz. Bizler yolun tekrar açılmasını istiyoruz” dedi. Doğan, “Meclis üyesi olduğum dönemde mahallenin bu sorununu biliyordum. Bu yolu açacağım, söz veriyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı