REKLAMI GEÇ

Her ziyaret ettiği yerde başkan gibi karşılanıyor

Her ziyaret ettiği yerde başkan gibi karşılanıyor

Bugün Kumkısık ve Hacıeyüplü mahallelerini ziyaret eden Şeniz Doğan’ı gören vatandaşlar mahallelerinde yaşanan sıkıntılardan dert yanıp, isteklerde bulundu. Şeniz Doğan’ı başkan gibi karşılayan vatandaşlardan kimi, hayvancılık yapabilmek için tesis istedi, kimi de üst geçit.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2019 Çarşamba, 19:00

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan seçim çalışmaları kapsamında Kumkısık ve Hacıeyüplü mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların coşku ile karşıladığı Doğan, yaşanan sorunları ve talepleri tek tek not alarak çözümü için 1 nisan itibari ile zaman kaybetmeden çalışmaların başlayacağını söyledi.


5 YILDIR HİZMET ALAMIYORUZ
Hacıeyüplü ve Kumkısık mahallellerinde yıllardır hizmet alamadıklarından şikayet eden vatandaşlar “5 yıldır en temel belediyecilik hizmetleri dahi verilmiyor. Sokaklarımız kokudan geçilmiyor. Her şeyden önce temizlik hizmetinin verilmesini istiyoruz. Yazın sinekten, kokudan, pislikten sokağa çıkamıyoruz. Ayrıca, yıllardır kullandığımız pazaryerine kum döküp, kullanıma kapattılar. Pazarımızın düzenlenerek yeniden hizmete açılmasını istiyoruz” diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Doğan, “Talepleriniz, belediyelerin en temel görevleri arasında yer alması gereken hizmetleri dahi alamadığınızı gösteriyor. Hakkınız olan bu hizmetleri en kısa sürede sunmaya başlayacağız” dedi.

KİMİ TESİS İSTEDİ, KİMİ ÜST GEÇİT
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’a destek sözü veren mahalle halkı, mahallelerindeki eksikleri sayarak giderilmesi için talepte bulundular. İzmir yolu üzerinde sık sık kaza olduğunu vurgulayan ve önlem alınması adına üst geçit yapılmasını talep eden mahalle sakinleri, ayrıca bölgenin temel geçim kaynağı olan hayvancılığı yapabilmek adına bir tesis istediklerini söylediler.
Şeniz Doğan, “Şehir merkezindeki pazar yerlerinde müstahsil için ayrılmış alanlar olsun. Tüm pazaryerinde manavlar olduğu için köylülere yer verilmiyor. Yer bulanlara da zorluk çıkarılıyor” diyerek pazar yerinde üreticiye yer verilmesini isteyen vatandaşlar için müstahsil pazarı kurulacağını müjdeledi.

“ÜVEY EVLAT GİBİYİZ” DİYEREK DERT YANDILAR
Mahallede sağlık evi bulunduğunu ancak doktor bulunmadığını belirterek yardımcı olunmasını talep eden mahalle sakinleri “Denizli’nin merkezinde bulunmamıza rağmen pek çok hizmeti alamıyoruz. Anayoldan geçerek karşı mahallelere doğalgaz veriliyor, ancak mahallemize verilmiyor. Üvey evlat gibiyiz, burnumuzun dibine kadar gelen hizmetler mahallemize verilmiyor” sözleri ile şikayetlerini dile getirdi.

“2019 SONUNA KADAR TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
Talepleri tek tek not alan ve çözülmesi için zaman kaybetmeden çalışmalara başlanacağına söz veren Şeniz Doğan “Ev ev, kapı kapı dolaşarak sizlerin sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Sorunların çözülmesi için projelerimizi de sizlerin talepleri ile şekillendiriyoruz. Bu mahallelere yatırım yapılması için gönderilen bir ödenek var, bu ödeneğin tamamını sizlere hizmet vermek için kullanacağım. 2019 yılı içerisinde saydığınız sorunların tamamını çözmüş olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı