REKLAMI GEÇ

Şeniz Doğan’a Çınar ve Lise Caddesi’nde sıcak karşılama

Şeniz Doğan’a Çınar ve Lise Caddesi’nde sıcak karşılama

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Gazi Bulvarı ve Lise Caddesi’nde esnafla buluştu, şikayet ve taleplerini dinledi. Gazi Bulvarı’nda başlayıp Lise Caddesi’ne kadar devam eden ziyaretleri sırasında oldukça sıcak karşılanan ve vatandaşlar tarafından sık sık yolu kesilen Doğan, “Sanat Sokağı ve Prestij Caddeler projelerimiz ile esnafımızın yüzü gülecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2019 Perşembe, 19:00

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, bugün sabah saatlerinde belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Gazi Bulvarı ve Lise Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Esnafın şikayet ve taleplerini dinleyen Doğan’a esnafın da ilgisi büyüktü. Denizli’nin en önemli iki caddesinde projelerini anlatan Doğan, “Hem vatandaşın hem esnafın yüzünü güldüreceğiz” diyerek destek istedi.

“EKONOMİK SORUNLAR BELİMİZİ BÜKTÜ”
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan seçim çalışmaları kapsamında Gazi Bulvarı ve Lise Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Yaşanan ekonomik krizin kendilerini çok zorladığını vurgulayan cadde esnafı “Siftah yapmadan dükkan kapatıyoruz. Gazi Bulvarı’nda gezen binlerce kişi var ancak alışveriş yapan yok. Ekonomiyi canlandıracak, üretim projeleri istiyoruz” dedi. Canlı bir kent yaşamı istediklerini belirten esnaflar bunun için Şeniz Doğan’dan çalışma yapmasını istediler.

“PROJELERİMİZ İLE ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK”
Şeniz Doğan, esnafa, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerinin sözünü verirken “Çınar’da yapacağımız düzenlemeler ile bölgeyi bir cazibe merkezine çevireceğiz. AVM’lere sıkışan ekonomiyi çarşıya pazara indirmek, temel hedefimiz olacak. Yapacağımız yatırımlar ile esnafa nefes aldıracağız” dedi.

Meserret Sokak olarak bilinen sokağı “Sanat Sokağı” haline getireceklerini ve bölgeye farklı bir hava katacaklarını müjdeleyen Doğan, “Ayrıca Prestij Caddeler projemiz ile Merkezefendi’de yoğun kullanılan caddelerimizi birer çekim merkezi haline getireceğiz. Modern aydınlatmalar, süs havuzları ve dinlenme alanları ile caddelerimiz birer çekim alanı haline gelecek. Bunların dışında projelerimiz arasında açıkladığımız festivaller sayesinde Merkezefendi esnafının da yüzü gülecek, hepimiz kazanacağız” dedi.


VATANDAŞLAR DOĞAN’I ÇOK SEVDİ
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’ı esnaf ziyaretleri sırasında gören vatandaşlar, yolunu kesip fotoğraf çektirdiler. Özellikle gençlerin ve kadınların yoğun destek verdiği Doğan, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirip, projelerini ve hayallerini anlatarak, destek istedi. Vatandaşlar, Merkezefendi’de kendisini belediye başkanı olarak görmek istediklerini söyleyerek destek sözü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı