REKLAMI GEÇ

Yarımca ve Doğan, seçim sonrası aynı pozu verdi

Yarımca ve Doğan, seçim sonrası aynı pozu verdi

Sağ siyasetinin önemli ismi İsmail Yarımca, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Merkezefendi Adayı Şeniz Doğan ile bir araya gelmiş, desteğini ortaya koyup, dikiş masasında Doğan ile poz vererek, “Bu dikiş tutar” demişti. Merkezefendi’de dikiş tuttu, Yarımca ve Doğan aynı pozu yeniden verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2019 Salı, 17:02

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ortaya koyduğu çaba, uygulanan strateji ve sahada sergilediği samimi tutum ile taraflı tarafsız bir çok kesimin desteğini almayı başardı.

Doğan’ın seçim sürecindeki bu çabası Belediye Başkanlığını kazandırdı ve CHP için önemli bir başarı sağladı.

YARIMCA İLE AYNI POZU VERDİLER
Seçim öncesi Şeniz Doğan’a olan desteğini açık açık ortaya koyan isimlerden biri de sağ siyasetin önemli isimlerinden biri olan İsmail Yarımca’ydı. Yarımca, 24 Mart’ta Şeniz Doğan ile buluşmuş, terzi masasında poz vermiş ve “Bu dikiş tutar” demişti.

Merkezefendi’de dikiş tuttu ve Şeniz Doğan seçimlerin kazanan ismi oldu. Seçimlerin hemen ardından ikili yeniden bir araya geldi. Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile İsmail Yarımca, ilk pozu verdikleri terzide yeniden objektif karşısına geçti, bu kez de “Bu dikiş tuttu” pozunu verdi.

Doğan, “İsmail Başkanım, bu fotoğrafı unutma. Bu dikiş tuttu dedik. Seçimden sonra geleceksin ve biz seninle aynı kareyi vereceğiz. Sağcısı solcusu, her siyasetten görüşteki insanın Merkezfendi’nin kardeşini yeniden yazmak için nasıl özverili bir çalışmayı ilmek ilmek dokuduğunu tekrar göstereceğiz demişti. Geldik aynı masada fotoğrafımızı güncelledik” diye konuştu.

ESNAF ADAĞINI YERİNE GETİRDİ
Öte yandan, Doğan’ın başkanlığı kazanması durumunda lokma adağında bulunan Akçeşme esnafı, adaklarını bugün gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bu duygulandıran adak ile ilgili esnafı yalnız bırakmadı.

Lokma hayrına katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgiye teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı