REKLAMI GEÇ

Akcan: “Bana atılan iftiraları asla unutmayacağım”

Akcan: “Bana atılan iftiraları asla unutmayacağım”

Çal’da MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın seçimleri yeniden kazanmasının ardından gece saatlerinde başlayan coşku, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Başkan Akcan, “Bana atılan iftiralara tüm ahlaksızlıklara, bel altından sinsice vurmalara rağmen elde ettiğimiz zaferde emeği geçenlere şükran borçluyum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2019 Pazartesi, 12:52

Başkan Akcan, Çal’da balkon konuşmasını MHP İlçe Başkanlığı önünde yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi, eşi Sema Akcan ve kurmaylarını da yanına alıp coşkulu kalabalığa seslenen Akcan, “Öncelikle Çal halkına teşekkür ediyorum. Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun, sandık başına gidip demokratik tercihini yapanlardan Allah razı olsun. Ancak, asla affetmeyeceğim insanlar var. Şahsıma öyle iftiralar atıldı ki; 26 yıllık eşim bu iftiralara inansa benden boşanırdı. Tüm ahlaksızlıklara, bel altından sinsice vurmalara karşı önemli bir zafer elde ettik. Bu zaferde emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutluyorum” diye konuştu.

Çal MHP İlçe Başkanlığı önünde toplanan çok sayıda Çallı, Başkan Fethi Akcan ile birlikte coşkuyla seçim zaferini kutladı.

Havai fişekler atıldı, sabahın ilk saatlerine kadar kutlamalar sürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı