REKLAMI GEÇ

Cumhur İttifakı’nın ardından MHP 9 ilçede adayını geri çekti

Cumhur İttifakı’nın ardından MHP 9 ilçede adayını geri çekti

MHP, Cumhur İttifakı’nın Denizli’de somut olarak ortaya çıkmasının ardından daha önce aday olarak açıkladığı 9 ilçede adayları geri çekti. Cumhur İttifakı kapsamında MHP Çal ve Buldan’da seçimlere girecek, 17 ilçe ve Büyükşehir’de AK Parti’nin adaylarına destek verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2019 Salı, 11:00

Cumhur İttifakı’nın Denizli’de kesinleşmesi ve Pazar günü AK Parti ile İttifakta MHP’ye verilen ilçelerin belirlenmesinin ardından tüm gözlerin çevrildiği MHP’de daha önce aday gösterilen 11 isim geri çekildi.

Çal’da mevcut Başkan Fethi Akcan, Buldan’da da Mustafa Fahri Şevik ile seçimlere girecek olan MHP’de daha önce açıklanan 9 ilçenin adayları boşa düştü.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, ittifakın kesinleşmesinin ardından daha önce Acıpayam adayı olarak açıkladıkları Fatma Aksoy, Babadağ adayı Ümit Karabulut, Bekilli adayı Kemal Karaman, Bozkurt adayı Mümin Öztunç, Çivril adayı Ergun Çiftçi, Çameli dayı Kemal May, Honaz adayı Ali Semerci, Serinhisar adayı Halil Öztürk ve Kale adayı Özkan Yeniay’ın adaylıklarının ortadan kalktığını söyledi.

Bu durumun adaylıkların geri çekilmesi olarak lanse edilemeyeceğini ifade eden Birtürk, “AK Parti ile yaptığımız Cumhur İttifakı’nın gereğini yerine getirdik. MHP Denizli’de iki ilçede seçime girecek. Diğer ilçelerde AK Parti’nin adayı olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı