REKLAMI GEÇ

MHP Adayı Ebru Leman Kalkan meslektaşlarıyla buluştu

MHP Adayı Ebru Leman Kalkan meslektaşlarıyla buluştu

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ebru Leman Kalkan, meslektaşlarıyla bir araya geldi. Mimarlar Odası Denizli Şubesi’ni ziyaret eden MHP adayı Ebru Leman Kalkan, örgütlü mücadelenin önemine değindi, STK’ların çok daha güçlenmesi gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2018 Çarşamba, 15:36

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ebru Leman Kalkan, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Kendisinin de üye olduğu Mimarlar Odası Denizli Şubesi’ni ziyaret eden Ebru Leman Kalkan, Oda Başkanı M. Serdar Alayont ve üyeler ile bir araya geldi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, sivil toplum, siyaset ve yaklaşan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Mimarlar Odası’nın Denizli’de etkili bir meslek örgütü olduğun belirten MHP Adayı Kalkan, örgütlü mücadelenin önemine işaret etti. Türkiye’de sivil toplum kuruluşu yapılanmasının daha da artırılması gerektiğine işaret eden Ebru Leman Kalkan, Mimarlar Odası’nın da kendi içinde farklı STK yapılanmaları çıkarması gerektiğini kaydetti.

Etkili STK mücadelesi için etkili siyasetin şart olduğunu belirten MHP Adayı, “Sivil toplum kuruluşları bünyesinde mücadele verenlerin mutlaka siyaseti bilmesi gerekiyor. Etkili siyasi bir mücadele ile sorunların üstesinden gelebiliriz” dedi.

Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ise yerel yönetimlerde teknokratların sayısının artması gerektiğini söyledi. Mimar, mühendis ve şehir plancısı gibi isimlerin meclis üyeliklerinde yer almasının kent için önemli kazanım olacağını dile getiren Alayont, MHP Adayı Kalkan’dan da listelerde buna önem gösterilmesini istedi.

MHP Adayı Kalkan da bu konuda hassasiyetlerinin olduğunu, belediye meclislerine teknokrat üye sokan tek partinin MHP olduğunu söyledi. Mimar, mühendis ve şehir plancısı gibi isimlere çağrıda bulunan MHP Adayı Kalkan, “Gelin aday olun, mücadele edin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı