REKLAMI GEÇ

MHP’li Birtürk: “Adayımız geri çekilmedi”

MHP’li Birtürk: “Adayımız geri çekilmedi”

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ebru Leman Kalkan’ın geri çekildiği ve AK Parti’nin destekleneceği iddialarıyla ilgili Denizlihaber.com’a konuştu. Birtürk, “İddialar kesinlikle doğru değil. Görüşmeler sürüyor, her şey olabilir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2018 Cuma, 16:02

MHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ebru Leman Kalkan’ın listeden çıkarıldığı ve yerel seçimlerde AK Parti’ye destek verileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Bu iddiaların ardından gözlerin çevrildiği MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, sürece ilişkin Denizlihaber.com’a açıklama yaptı. Süreci, “İddialar kesinlikle doğru değil. Görüşmeler sürüyor, her şey olabilir” sözleriyle değerlendiren Birtürk, henüz alınmış bir kararın olmadığını söyledi.

İki gün önce Ankara’da olduğunu, özellikle dün yoğunlaşan iddiaların ardından genel merkezin en üst düzeydeki yetkilileri ile görüşmeler yaptığını ifade eden Cafer Birtürk, kesinlikle böyle bir şeyin söz konusu olmadığını kaydetti.

Adayları Ebru Leman Kalkan’ın temposunu düşürmeden çalışmalarına devam ettiğini hatırlatan Birtürk, “Leman Hanım’ın adaylığı geri çekilmiş olsa, ‘Dur’ deriz, ‘biraz firene bas’ deriz. Ama adayımız hem sivil toplum kuruluşlarıyla, hem iş dünyasıyla, hem de vatandaşlarla buluşmalarına son sürat devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı