REKLAMI GEÇ

MHP Adayı Kalkan: “Liderimiz nasıl takdir buyurursa”

MHP Adayı Kalkan: “Liderimiz nasıl takdir buyurursa”

MHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan, ancak AK Parti ile yapılan ittifak nedeniyle Erzurum ile birlikte adaylığı çekilen Ebru Leman Kalkan sosyal medyadan açıklama yaptı. Kalkan, “Liderimiz nasıl takdir buyurursa onu yapacağımı ve en ufak düzen bozucu hareketimin olmayacağını beyan ederim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2018 Salı, 13:39

MHP’de çalkantılı süreç devam ediyor. Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı ilk açıklayan parti olan MHP, AK Parti ile devam eden ittifak görüşmelerinde önemli bir mesafe kat etti.

MHP’nin ittifak görüşmeleri kapsamında Erzurum ve Denizli adaylarını geri çekmesinin ardından parti farklı bir sürece girdi.

MHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ebru Leman Kalkan, adaylığının sona ermesinin kesinleşmesinin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı.

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve partimizde görevli her birey için Denizlimiz yüksek hassasiyete sahiptir” diyen Leman Kalkan, sosyal medya mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ülkemiz için önem arz eden bugünlerde; Milliyetçi Hareket Partisi ve Lideri nasıl takdir buyururlar ise onu yapacağımı ve en ufak düzen bozucu hareketimin olmayacağını beyan ederim. Leman Kalkan olarak bugüne kadar gösterdiğim duruşumu bozmam mümkün değildir. MHP’ye gönül vermiş ülküdaşlarımızın, hangi partiden olursa olsun gönül bağı kurduğumuz kardeşlerimizin ve büyüklerimizin bu hassas süreçte bizlere destek vereceklerine olan inancımız tamdır. İmanı tam her insan gibi kaderin en hayırlı biçimde tecelli edeceğine inanıyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı