REKLAMI GEÇ

Özbaş: “Doğalgaz ağı genişleyecek”

Özbaş: “Doğalgaz ağı genişleyecek”

Sarayköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Necati Özbaş, yerel seçimlere yönelik çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Gittiği mahallelerde yoğun ilgi gören Başkan Özbaş, doğalgaz konforuna kavuşan Sarayköylüleri sevindiren bir açıklama yaptı. Özbaş, “Doğalgaz ağı genişleyecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2019 Salı, 10:29

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköylülerle bir araya gelmeye devam ediyor. Her gün farklı mahallelerdeki vatandaşlarla buluşan Başkan Özbaş, sıcak tavırlarıyla Sarayköylüler tarafından seviliyor, projeleriyle de takdir topluyor.

Atatürk Mahallesi’nde evlerin tek tek kapısını çalan Başkan Özbaş’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Özbaş’ın ilçenin 40 yıldır hasret kaldığı hizmetleri getirdiğini belirten vatandaşlar, özellikle yeşil alan konusundaki çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ediyor.

SEVİNDİREN DOĞALGAZ HABERİ
Özbaş’ın vatandaşlarla olan sohbetlerinin ana konularından biri de doğalgaz. Bir süre önce tanıştıkları doğalgaz konforundan memnun olan Sarayköylüler, Başkan Özbaş’a teşekkür etti.

76 yıl sonra doğal gazın rahatlığına kavuştuğunu söyleyen Gülsüm Ercan, “Rahatsızlığımdan dolayı soba kovasını merdivenden çıkarmak zor geliyordu. Allah razı olsun. 1 yıldır doğal gaz kullanıyorum. Isınırken artık zorluk çekmiyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Başkan Özbaş, vatandaşlara yeni dönemde doğalgaz dağıtım hattı çalışmalarının genişleyeceğini belirterek, “Bizler memleketimizin hizmetkârı olmak için bu yola çıktık. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak bizim vazifemiz. Çıraklık dönemi olan 2014-2019 yılları içerisinde ilçemizi farklı projelerle buluşturduk. Atatürk Mahallemizin de 40 yıldır özlemle beklediği bir park alanı vardı. Şükür bunu gerçekleştirdik. Mahallemize doğalgazı da getirdik. Bazı bölgeler doğalgaz hizmetini alamadı. Yeni dönemde vatandaşlarımız bu önemli görevi yeniden bize verirse, Atatürk Mahallesi başta olmak üzere tüm Sarayköy’e doğal gaz dağıtım hattı çalışmalarımızı genişleteceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı