REKLAMI GEÇ

Başkan Özbaş’ın mahalle toplantıları gövde gösterisine dönüştü

Başkan Özbaş’ın mahalle toplantıları gövde gösterisine dönüştü

AK Parti Sarayköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Özbaş’ın mahallelerde yaptığı toplantılar adeta gövde gösterisine döndü. Toplantılara yüzlerce Sarayköylü katılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2019 Pazartesi, 10:43

“2014 yılında hayallerimiz vardı, 2019 yılında ise karnemiz var” diyerek seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur ittifakının adayı ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, mahalle toplantılarını sürdürüyor. Her gün ayrı bir mahallede toplantıya katılan Özbaş, daha önce söz verdiklerini yaptığını ve yeni projelerini de tek tek hayata geçireceğini söyledi.

Mahallelerde düzenlenen toplantılara araçla gitmek yerine yürüyerek gitmeyi tercih eden ve yol boyunca da vatandaşlarla sohbet eden Ahmet Necati Özbaş’ı yol boyunca vatandaşlar balkonlardan ve pencerelerden alkışlarla destek verdiler, “Ahmet Başkan” sloganı attılar.

Miting havasında geçen toplantıda “Yapacaksak en iyisini yapacağız, çıkacaksak en yukarıya çıkacağız” anlayışıyla Sarayköy’e hizmet verdiklerini belirten Başkan Özbaş, “ 5 yıl içinde Sarayköy çok değişti. Parmakla gösterilen bir ilçe haline geldi. Özlemlerimizle buluştuk. Hayallerimizi gerçekleştirdik. Hizmetlerimizi hep birlikte yerine getirdik. Çünkü 2014 yılında sizler bizi hizmetkar seçtiniz ve sizlerin seçimi ile Sarayköy, en güzel hizmetlerle buluştu.

Yeni dönemde de ilçemizi güzelliklerle değiştirecek projelerimiz olacak. Bizler 2014 yılında sizlere hayallerimiz ile gelmiştik. Şimdi ise karnemiz ile geldik. 2014 yılından bu zamana kadar yaptığımız hizmetlerimizi sizler gördünüz. Sözlerimizi tek tek yerine getirdik. 2019 yılında da sizlere sunduğumuz projeler 5 yıllık hizmetimizde hayata geçirdiğimiz projelerimizin teminatı olsun. Bizler yapılmayacak işlerin değil, yapılacak işlerin ve hayallerimizin ardındayız. O yüzden 2014 yılında Sarayköy kazandı. 2019’da da sizlerin tercihi ile Sarayköy kazanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı