REKLAMI GEÇ

Özbaş’a vatandaştan yoğun destek

Özbaş’a vatandaştan yoğun destek

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, Bala Mahallesi ziyaretini yüzlerce Sarayköylünün katılımıyla gerçekleştirdi, “Destek böyle olur” dedirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2019 Çarşamba, 15:27

Sarayköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın Bala Mahallesi ziyareti miting havasında geçti.

Başkan Özbaş’a destek için yüzlerce Sarayköylü bir araya geldi, araçlar konvoy halini aldı.

Başkan Özbaş için bir araya gelen kalabalık Ahmet Necati Özbaş’ın seçim şarkısı eşliğinde Turan Mahallesi’nden Bala Mahallesi’ne yürüdü. Miting havasını aratmayan mahalle gezisi dikkatleri üzerine çekti.

Yüzlerce kalabalık ile mahalle gezisini tamamlayan Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, “Kardeşlerime çok teşekkür ederim. Onların bize verdiği güven ve destek ile daha çok güçleniyoruz. İlçemizin vizyon bir şehir olması için hayata geçirdiğimiz projelerde de tıpkı bugünkü gibi hemşerilerimizden destek alarak, kolları sıvamıştık. Nasıl o destek ruhu ile ilçemizi bambaşka bir şehir haline getirdiysek. Şimdi de aynı destek ile durmadan yorulmadan, kendimizi hemşerilerimize anlatmaya devam edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı