REKLAMI GEÇ

Sevgililere WOOPS’tan davet var

Sevgililere WOOPS’tan davet var

“Çınar’da elit bir kafe yok” tabusunu yıkan ve Denizlililerin uğrak yeri haline gelen WOOPS Cafe ve Restaurant, Sevgililer Günü için de muhteşem bir gece hazırladı. Romantik bir gece geçirmek isteyenlere özel bir program ile hizmet verecek olan WOOPS’ta sınırsız eğlenceye davetlisiniz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2016 Perşembe, 08:31

Delikliçınar Meydan’ının trend mekanlarından biri olan WOOPS Cafe ve Restaurant Sevgililer Günü’nde çiftlere en hoş ve en güzel akşamı yaşatmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Denizlililerin en çok tercih ettiği mekan olan ve her özel günde birbirinden farklı programlar ile davetlilerini ağırlayan WOOPS Cafe ve Restaurant Sevgililer Günü’nde de oluşturduğu faklı program ile çiftlere unutamayacakları bir gece yaşatacak.

denizli-woops-sevgililer-gunu-sahra-band

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE MUHTEŞEM BİR PROGRAM VAR
14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise eğlence saat 19.30’da başlayacak. 21.30’a kadar sahne alacak olan Sarha band Grubu çiftlere romantik bir akşam yaşatacak.

denizli-woops-sevgililer-gunu-ic

Saat 21.30’da ise Ferdi Solmaz çiftlere müzik keyfi sunacak. Bu anlamlı buluşma saat 01.30’a kadar sürecek.

denizli-woops-sevgililer-gunu-ic-2

WOOPS’TAN MÜŞTERİLERİ JEST
WOOPS Cafe ve Restaurant yönetimi geçenin sonunda da çiftleri yalnız bırakmayacak. WOPPS, gecede alkol alan müşterilerine ücretsiz imkanı sunacak.

denizli-woops-sevgililer-gunu-ic-3

REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN
Sevgililer Günü için WOOPS’a giriş ücreti 25 lira olacak. Konuklara bir içecek ikram edilecek olan WOOPS’ta Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 105 Kat: 2 adresine giderek ya da 261 33 03-0551 443 43 33 ve 0539 241 19 66 numaralı telefonlardan da rezervasyon yaptırılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı