REKLAMI GEÇ

Adem, leblebi gibi 2’şer 2’şer atıyor

Adem, leblebi gibi 2’şer 2’şer atıyor

Denizli Belediyespor’un bu sezon deplasmandaki 4 gollü iki galibiyetinde, 2’ şer gol atan tecrübeli isim Adem Kaya, sonradan açıldı.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2012 Çarşamba, 10:25

Denizli Belediyespor’un sezon başında Tarsus İdmanyurdu takımından transfer ettiği Adem Kaya, 4 gollü galibiyetlerde attığı gollerle dikkati çekti. Denizli Belediyespor’un 30.hafta maçında Adıyaman’da elde ettiği 4-2’lik galibiyette, 52 ve 56. dakikalarda attığı 2 golle, galibiyette pay sahibi olan Adem, 18 Mart’ta deplasmanda oynanan ve Denizli Belediyespor’un 4-0 galip geldiği Beypazarı Şekerspor maçının 40 ve 52.dakikalarında da fileleri 2 kez havalandırmıştı.

Memleketi Gaziantep’in takımı olan Büyükşehir Belediyespor’da 1998 yılında profesyonel olan Adem, sırasıyla GASKİ, Gaziantepspor, Aliağa A.Ş, Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Bldspor, Karabükspor, Çorumspor, Alanyaspor ve Tarsus İdy takımlarında forma giydi. Türkiye Kupası (11), 3.lig (37), Tff 2.lig (170), 2.lig (61), Bank Asya (93), ve Süper Lig (7) olmak üzere, 379 resmi maçta 76 golü bulunan Adem, bu sezon attığı 4 golle, gol sayısını 80’e çıkardı. Adem, geçen sezon Tarsus İdy, takımında oynarken, yine deplasmanda ki maçta Türk Telekom takımına bir maçta 2 gol birden atmış ve 3-1’lik galibiyette pay sahibi olmuştu.

Denizli Belediyespor’da 28 maçın 15’inde görev alan tecrübeli futbolcu Adem, önemli olanın takımının kazanması olduğunu belirterek, ‘ Takım olarak Adıyamanspor maçını kazanıp, rahatlamak istiyorduk. Zor maç oldu. Kalan maçlarda da inşallah gol atarım ve maçlar galibiyetle sonuçlanır. Gol atıp kazanmak, daha güzel. Benim böyle toptan attığım goller çok. Kariyerimde aynı maçta 3- 4 hatta 5 gol atmışlığım var ’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı