REKLAMI GEÇ

ALTYAPI TAKIMLARI UÇUYOR

ALTYAPI TAKIMLARI UÇUYOR

Denizlispor altyapı takımları Coca Cola Akademi Ligi’nde bu hafta üç galibiyet bir de beraberlik aldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2010 Salı, 16:53

Denizlispor Gençlik Geliştirme Merkezi geleceğin yıldızlarını yaratmak için tüm mesaisini altyapı takımlarına harcıyor. Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Kenan Atay amaçlarının Denizlispor’a gelecekte uzun yıllar hizmet edebilecek futbolcular yetiştirmek olduğunu belirterek; “Teknik sorumlularımız ve antrenör arkadaşlarımız büyük fedakarlıklarla görevlerini sürdürüyor, ellerinden gelenin en iyisini yapıyor” dedi.

U14 TAKILDI, LİDERLİĞİ KAYBETTİ : 1-1
Coca Cola Akademi Ligi’nde ilk üç haftayı galibiyetle kapatarak liderlik koltuğuna oturan U14 takımı bu hafta liderliği aynı puandaki Turgutluspor’a kaptırdı. Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde Manisaspor’u ağırlayan Aydın Dizman’ın talebeleri ilk yarının son dakikasında Şefik’in ayağından golü buldu. Fakat ikinci yarıda 60. dakikada gelen beraberlik golüne yanıt veremeyince sahadan beraberlikle ayrıldı.

U15 FİRE VERMEDİ : 2-1
Denizlispor U15 takımı zorlu Manisaspor karşılaşmasında Necmettin ile iki gol buldu ve hanesine üç puan daha yazdırdı. Yeşil siyahlılar baştan sona üstün oynadıkları karşılaşmada 32. dakikada perdeyi açtı. Necmettin’in golü ile öne geçen Faruk Işık’ın öğrencileri 48. dakikada gelen beraberlik golüne yine Necmettin’in ayağından 63. dakikada yanıt verdi ve üç puanı aldı. U15 takımı ligde aldığı dördüncü galibiyet ile Altay’ın ardından averajla ikinci sırada yer aldı.

U16 KENDİNE GELDİ : 0-2
İlk iki haftada aldığı iki beraberliğin ardından geçen hafta galibiyetle tanışan U16 takımı Altay’ı deplasmanda 2-0’la geçti. Erman Ergüney’in talebeleri İzmir’deki mücadelede baştan sona üstün oynayan taraf oldu. Yeşil siyahlıların gollerini 36. dakikada Onur Deniz ve 45. dakikada Burak attı. Bu galibiyetin ardından U16 takımı zirve takibini sürdürdü.

U17 ALTAY’I ÇARPTI 1-2
Haftaya lider giren Altay, Denizlispor U17 takımına yenildi, liderliği kaybetti. Umut Kasa’nın talebeleri İzmir’deki mücadelede 33. dakikada Kemal’in ayağından bulduğu golle öne geçti. Ev sahibi ekibin beraberlik sayısı 60’da gelirken Denizlispor U17 takımı bu gole hemen yanıt verdi. 65. dakikada İrfan’ın golü maçın skorunu da ilan etti. Denizlispor U17 takımı bu galibiyetin ardından aynı puandaki Karşıyaka ile zirvede yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı