REKLAMI GEÇ

Belediye antrenmanında kemik sesleri

Belediye antrenmanında kemik sesleri

Spot Toto 2.lig 29.hafta maçında Çankırıspor’u ağırlayacak olan Denizli Belediyespor’da, futbolcuların forma kapma hırsı nedeniyle, istemeden de olsa birbirlerine sert müdahaleleri, iki futbolcunun çalışmayı yarıda bırakmasına neden oldu.

/ DENİZLİHABER / 13 Nisan 2012 Cuma, 14:19

Pazar günü saat 14.30’da Çankırıspor ile karşılaşacak olan Denizli Belediyespor’da, hazırlıklar aralıksız sürüyor. U19 Milli Takımı ile Hırvatistan’da bulunan kaleci Ozan Evrim dışında tam kadro olarak çalışan kırmızı beyazlılar, oldukça hırslı gözüktü.

Maçın oynanacağı Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda, Teknik Sorumlu Tuncay Özbek ve yardımcıları Tansu Yaan ve Bekir Küçükşahal nezaretinde çalışan futbolcular, sıcak havaya rağmen gösterdikleri performans ile dikkat çektiler. Forma kapma savaşı nedeniyle çift kale maçta, birbirlerine istemeden de olsa sert giren futbolcular, sakatlıkların oluşmasına neden oldu. Kaleci Ahmet ve Alican sertlikten dolayı, sakatlandıkları için çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Masörler Fatih ve Rıfat, sık sık oyun alanına girerek, sakatlık geçiren futbolcuların tedavileri ile ilgilendiler. Bu nedenle oyunda sık sık durmak zorunda kaldı. Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Bahtiyar Mat, yöneticiler Yalçın Güngör ve Hakan Demir’in de takip ettiği antremanda, futbolcuların hırsı Çankırıspor maçı öncesi teknik heyeti umutlandırırken, iki futbolcunun sakatlanarak oyunu terketmeleri ise üzdü. Kırmızı beyazlı futbolcular, 4-0’lık Adana Demirspor yenilgisi unutturmak ve kendilerini affettirmek için Çankırıspor maçını kazanmak istediklerini söylediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı