REKLAMI GEÇ

Belediye tempo arttırdı

Belediye tempo arttırdı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Denizli Belediyespor’da antrenmanların temposu arttı. Beypazarı Şekerspor’u 4-0 yenerek moral bulan ve üst sıraları kovalamayı sürdüren Denizli Belediyespor, bu haftayı bay geçirecek.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2012 Cumartesi, 12:20

Geçen hafta deplasmanda Beypazarı Şekerspor’u 4-0 yenerek moral bulan ve üst sıraları kovalamayı sürdüren Denizli Belediyespor, bu haftayı bay geçirecek. Beypazarı Şekerspor maçından sonra 4 gün izin yapan Kırmızı-beyazlılar, çalışmalarına yeniden başladı.

Sabah ve akşam olmak üzere, 3 gün boyunca çift antrenman yapacak olan Denizli Belediyesporlu futbolcular, yüksek tempoda zaman zaman zor anlar yaşıyor. Havaların ısınması ve idman temposunun artmasıyla 4 günlük izinden sonra ağır bir idman temposuna giren futbolcular, kısa molalarda hemen su ihtiyaçlarını karşılamak için saha kenarına koşuyor. Gümüşler Stadı’nda devam eden antrenmanların hafta sonuna kadar devam edeceğini belirten Teknik Sorumlu Tuncay Özbek, günde çift idmanın gerekliliğine dikkat çekerek, futbolcuları istirahat saatlerinde iyi dinlenmeleri konusunda uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı