REKLAMI GEÇ

Belediyespor hazırlık maçında berabere

Belediyespor hazırlık maçında berabere

Antalya’da devre arası kampını sürdüren Denizli Belediyespor, ilk hazırlık maçında Arjantin’in güçlü takımlarından Sport Universited takımı ile başa baş mücadele etti ve maç 1-1 bitti.

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2012 Perşembe, 11:58

Spor Toto 2.lig takımlarından Denizli Belediyespor’un Antalya Side’de ki kampın üçüncü gününde yaptığı ilk hazırlık maçında, Sport Universited ile 1-1 berabere kaldı. World Serin Otelin sahasındaki karşılaşmada Universited’in golünü 14.dakikada Sebastian Bekirades atarken, 35.dakikada Salim Ayan eşitliği sağladı.

İki takım halinde oynayan Denizli Belediyespor karşılaşmaya Ahmet, Uğur, Hasan, İbrahim, Şevket, Zeynel, Selçuk, Ali, Alican, Oğuzhan, Salim 11’i ile maça çıktı. Oyuna çok hızlı başlayan Universited, ilk çeyrekte kurduğu baskı sonuç getirdi ve 14.dakikada Sebastian Bekirades takımını 1-0 öne geçiren golünü attı. Oyunda dengeyi kuran Denizli Belediyespor etkili olduğu dakikalarda Salim Ayan’ın 35.dakikada attığı şık golle durumu eşitledi, İlk yarı bu skorla bitti.

Kırmızı beyazlılar 2.yarıya değişik bir 11’le çıktı. Kalede Sezai başlarken, daha sonra Ozan Evrim maçı tamamladı. Muhittin sağ bek, ilk yarı sol açık oynayan  Oğuzhan 2.yarı sol bekte görev aldı. Yasin, Ozan defansın göbeğinde, Salim Görgün, Çağrı, İbrahim Kongur, Görkem, Adem orta alanda görev aldılar. Alican 2.yarıya santrafor başladı. Daha sonra yerine Şahin girdi ve orta alanda görev aldı.

‘En iyi maçımız oldu’
Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, rakipleri olan Sport Universited takımında Arjantin’in ünlü kulüpleri olan Boca Juniors, Estudiantes takımlarında forma giyen 6-7 futbolcunun olduğunu belirterek, ‘ Çok çabuk ve dinamik oyunculardan kurulu bir takım. İlk çeyrekte müthiş oynadılar ve gol de attılar. Kalan bölümlerde bizde oyuna ortak olduk. Baskılı olduğumuz bölümler onlardan daha çoktu. Rakip Arjantin takımı olunca futbolcularımın maça konsantrasyonları da yüksek oldu. Bence lig maçları dahil, en iyi maçımızı oynadık. Sabahtan ağır bir antrenman yapmamıza rağmen, futbolcularım çok iyi mücadele etti. Lige; bıraktığımız yerden ve daha iyi şekilde başlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kampımız çok iyi geçiyor’ dedi.

2.rakip Tiran
Denizli Belediyespor, Arnavutluk liginin en üst ligi olan Championship liginde 27 puanla 2.sırada bulunan, başkent’in takımı Tiran takımı ile Cumartesi günü ikinci hazırlık maçını yapacak. Denizli Belediyespor, sabah yaptığı kuvvet çalışmasıyla, Perşembe gününü tek antrenman ile geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı