REKLAMI GEÇ

Belediyespor köprü olacak

Belediyespor köprü olacak

Amatör takımlardaki yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak için Denizli Belediyespor’un köprü vazifesi göreceğini açıklayan Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Balım, amatör takımlarla bu konuda diyaloglarını arttıracaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2010 Pazartesi, 16:38

Denizli’deki amatör takım antrenörleriyle, Belediyespor kulüp binasındaki kahvaltıda bir araya gelen Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Balım, kıyıda köşede kalmış yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak amacıyla Belediyespor’un köprü vazifesi görmesi için çalıştıklarını söyledi. Balım, 2010-2011 sezonunda futbolcu alışverişi için amatör takımlardan gelen istekleri değerlendirdiklerini ve bu konuda daha geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyeceklerini açıkladı.

Amatör takımlardaki yönetici ve antrenörlerin sıkıntılarını bildiklerini vurgulayan Balım, “Belediyespor olarak takımlara malzeme ve antrenman yapabilecekleri saha konusunda yardımcı olacağız. Kentin 2. profesyonel bir takımı olarak, amatörlere yardım ve futbolcu alışverişi amacıyla neler yapılması gerektiği konusunda yol haritası çizeceğiz. Sadece Denizli merkezden değil, ilçelerden ve beldelerden de kulübümüze her branşta sporcular kazandırıp, gençlerin önünü açacağız” dedi.

Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Balım, 27 kişilik futbolcu kadrosundan 15 tanesinin Denizlili genç olduğunu, bunlardan da 9’unun da amatörken profesyonel yapılığını söyledi. Balım, son maçta amatörden profesyonel olan 6 futbolcunun forma giydiğini söyledi. Toplantıya katılanlardan Eğitimspor antrenörü Faruk Kozan, profesyonel takımların geniş yelpaze içinde yapılanması gerektiğini vurgulayarak, kıstasların genişletilmesi gerektiğini, ortak akıl ile çalışma zeminlerini daha geniş tabana yayılarak amaca ulaşılabileceğini, Belediyespor’un da bu konuda önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı