REKLAMI GEÇ

Belediyespor’da Başkanlığa Uzunoğlu seçildi

Belediyespor’da Başkanlığa Uzunoğlu seçildi

Denizli Belediyespor’da olağanüstü genel kurul gerçekleşti. Rüşan Uzunoğlu başkanlığında oluşturulan tek liste ile gidilen seçimde, 23 kişilik yeni yönetim kurulu açık oylama ve oy birliği ile bir yıllığına seçildi.

/ DENİZLİHABER / 23 Haziran 2012 Cumartesi, 15:32

Spor Toto 2.lig takımlarından Denizli Belediyespor’da Olağanüstü Genel Kurul bu akşam Bahçelievler semtindeki kulüp binasında yapıldı. Eski Başkanlardan Namık Kemal Eraslan ve Tanju Beştaş’ın da katıldığı kongrede, salon tıklım tıklım doldu. Kulübün son 2 yılında başkanlık yapan Tanju Beştaş yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşadı.

Beştaş, başkanlık görevini devraldığı Namık Kemal Eraslan’dan sonra 3.ligde şampiyon olup 2.lige çıktıklarını belirterek, “Yönetim Kurulu’nda ki arkadaşlar ile geceli gündüzlü çalışıp, Denizli Belediyespor’u en iyi noktaya getirdiğimize inanıyorum. Bu görevi bizlere layık gören dönemin belediye başkanı şimdiki milletvekilimiz Nihat Zeybekci ile belediye başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Denizli Belediyespor geçen sezon 2.lig de play off maçlarına katılamadı ama ilk 8’e girerek gelecek sezon Türkiye Kupası’na katılmaya hak kazandı. Bu başarılar küçümsenemez. Ayrıca, UEFA Kriterleri çerçevesinde TFF tarafından verilen Ulusal Kulüp Lisansı’nı alarak, her alanda standartları yakalamış örnek bir kulüp olduk” dedi. Konuşmanın ardından yeni Başkan Rüşan Uzunoğlu, Tanju Beştaş’a bir buket çiçek takdim etti.

Denizli Belediyespor yeni yönetimi şu isimlerden oluştu. Rüşan Uzunoğlu, Akın Çelik, Ali Taşevli, Ali Çimen, Bahtiyar Mat, Cem Öztürk, Erdem Gündüz, Ekrem Başer, İsmail Topkara, İhsan Altaş, İlyas Tuncer, Kamil Yaşar Güleç, Kemal Dağ, Mehmet Emin Sayın, Mehmet Teke, Metin Karakurt, Mustafa Kocakavak, Sait Özkan, Süleyman Kaya, Hüseyin Bağcı, Süleyman Erdoğan, Şahin Öztürk ve Turgay Besim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı