REKLAMI GEÇ

Belediyespor’da kaptanlar imzayı attı

Belediyespor’da kaptanlar imzayı attı

Bu yıl Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Denizli Belediyespor’da kaptanlar İbrahim Çelik ile Hasan Demir ile birer yıllık anlaşmaya varıldı.

/ DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2012 Salı, 14:31

Denizli Belediyespor yönetimi, 2012-2013 sezonunu için çalışmalara iç transferden başladı. Kulüp binasındaki imza törenine Başkan Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bahtiyar Mat, Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Sait Özkan ile Teknik Direktör Adnan Erkan hazır bulundu.

Görüşmeler sonucu, İbrahim ve Hasan kendilerini birer yıllık Denizli Belediyespor’lu yapan imzaları attı. Denizli Belediyespor formasıyla 7 sezonu geride bırakan ve geçen sezon takımın kaptanlığını yapan tecrübeli isim Hasan Demir, geçen sezon 28 maçta görev almış ve stoper oynamasına karşın 6 golle takımın en golcü futbolcusu olmuştu. Denizli Belediyespor ile yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirten kaptan Hasan Demir, “ Ben Denizliliyim ve Belediyespor’da çok güzel yıllar geçirdim. Yeni sezonda da kırmızı beyazlı forma için elimden geleni yapacağım” dedi. Kırmızı beyazlı yönetim tarafından yeni sezon için İbrahim Çelik’e ise 1.kaptanlık, Hasan Demir’e ise 2.kaptanlık görevi verildiği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı